Hotel MAR – nova srpsko-kineska investicija

15. March 2019
Foto: Turistički Svet
Foto: Turistički Svet

Da je novobeogradsko naselje Ledine postalo veoma atraktivna poslovna zona i za investicije u hotelski biznis, dokaz je još jedan hotel na Surčinskom putu – Hotel MAR, koji će zvanično biti otvoren u ponedeljak – 18. marta. Ovaj moderan hotel na tri sprata sa potkrovljem, sa 50 komfornih, standardno opremljenih soba, je srpsko-kineska investicija, vredna oko dva miliona evra. Nalazi se na putu prema Aerodromu „Nikola Tesla“, što, s obzirom na ciljnu grupu – poslovne goste, pre svega, Kineze, predstavlja idealnu lokaciju.

Inače, sobe su uglavnom jednokrevetne i dvokrevetne, uz nekoliko trokrevetnih, uključujući i jednu veliku sobu za invalide. Vrlo su svetle, opremljene savremenim, kvalitetnim, specijalno za njih pravljenim nameštajem, a pravi kuriozitet su prostrani, udobni kreveti sa širokim nestandardnim madracima, visokim 30 cm, što gostima garantuje dobar san.

Podno grejanje je u čitavom hotelu, a dodatno iznenađenje za sve posetioce biće moćan Internet signal u svim prostorima hotela, kao i elektronski uređaji koji u svakom smislu predstavljaju poslednju reč tehnike.

Kako je MAR garni hotel, u njegovom sastavu je i manji restoran za doručak, u kojem će tokom dana gosti moći da popiju kafu ili da se osveže. Svakako treba istaći i vrlo važan za svaki hotel prostrani parking sa 26 obeleženih parking mesta, kao i dobar pristup hotelu sa puta.

Hotel MAR će, po odluci investitora, imati 3 zvezdice, ali će, kako ističe Boban Teodosin, direktor ovog objekta, kvalitet ponude i usluga biti, bez ikakve sumnje, za 4 zvezdice!

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Nova investicija u Sokobanji: Luksuzni butik hotel ZELENI GRAD
23. July 2024
 Gotovo u samom srcu zelene Sokobanje, nikao je novi  Zeleni grad  – ljupki...
Hospitality
Branko Putnik, izvršni direktor Lazure Hotela & Marine, Meljine: LAZURE – ČUVAR ISTORIJE S PET ZVEZDICA
22. July 2024
Kada je 2018. godine otvorio svoja vrata gostima, raskošni  Lazure Hotel &...
Hospitality
Najavljujemo: Prvi tim bilding za hotelske domaćice u Srbiji
18. July 2024
Udruženje „Ambasadori dobre usluge“ organizuju prvi tim bilding namenjen hotelskim...
Hospitality
Septembar u znaku zahvalnosti zaposlenima u Domaćinstvu
08. July 2024
Nedelja posvećena zaposlenima u hotelskom Domaćinstvu – International Housekeepers Week,...