Hotel Madame Reve - najnovije čudo Pariza

13. October 2021
Izvor: Luxlife
Izvor: Luxlife
Pariz je sinonim za sve stvari koje su povezane sa luksuzom, a Hotel Madame Reve, najnovije je čudo ovog grada. Sa planom otvaranja u Luvr zgradi pošte iz 19. veka u prvom arondismanu, u ulici Rue du Louvre, ovaj hotel će zvanično početi sa radom tokom oktobra.
 
Nezavisni hotel je nastao kao delo restorantera, osnivača i umetničkog direktora Lorena Tajeba i sadržaće ukupno 82 sobe. Na najvišem spratu hotela je 19 apartmana na najvišem spratu, pri čemu svaki od njih nudi panoramski pogled na internu vertikalnu baštu ili pariski pejzaž, uključujući i Ajfelov toranj, Sacre-Coeur i Notr Dam.
 
Hotel ima veličanstvenu krovnu terasu od 1.000 kvadrata, inspirisanu inžinjerom i arhitektom Gustavom Ajfelom, sa dva restorana koje će nadgledati šef Bendžamin Siks, i veličanstvene bašte i lože. 
 
Gosti će takođe moći da obeduju u kafe-poslastičarnici u prizemlju, koja sadrži otvorenu terasu i celodnevni mediteranski meni, kao i u La Plume, restoranu-baru na trećem spratu, koji služi prefinjenu japansku kuhinju.
 
Druge pogodnosti uključuju posvećeni wellness prostor sa sobama za tretmane, fitness prostor i spektakularnu saunu.
 
Kada se radi o dekoraciji, hotel sadrži izuzetne detalje od drveta, podove od hrastovine, plišane zavese i zlatno-braon tonove, pri čemu ceo dizajn potpisuje Andre Putman. Nameštaj je napravljen po meri i antikvitetski je po svojoj prirodi, pri čemu su brojni komadi nabavljeni od francuskih zanatlija, uključujući Henryot i Cie 1867.
 

https://www.luxlife.rs/ 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Postanite „Bath boss“, kupajte se u luksuznim hotelima i zaradite 5.000 dolara!
13. October 2021
 Ako više volite da se opuštate u kupatilu u hotelskoj sobi umesto da radite...
Hospitality
Najluksuzniji hotel Saudijske Arabije pred otvaranjem
13. October 2021
Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja...
Hospitality
The Seeds - inovativni retro smeštaj u šumama Đijanšija u Kini: savršeno mesto za opuštanje
13. October 2021
 Svi smo umorni od sedenja ispred ekrana naših računara, dok maštamo u begu...
Hospitality
Irena Gligorijević, šef recepcije hotela Ramonda – Rtanj: Rekordno zauzeće tokom leta rezultat standardnog kvaliteta i vrhunske personalizovane usluge
11. October 2021
- Prethodnu letnju sezonu završili smo vrlo uspešno. Tokom letnjih meseci...