Hotel Aloha: Više od pozdrava!

22. October 2020
Foto: Hotel Aloha Niš
Foto: Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš
Foto:Hotel Aloha Niš

Smešten na svega dva minuta od isključenja Niš-Istok sa auto-puta E-80, hotel Aloha je pravi izbor za tranzitne putnike i turističke grupe. Blizina auto-puta omogućava i vrlo brz i jednostavan transfer od i do aerodroma, jer je udaljenost ovom rutom svega 10 km.

On je idealno mesto za predah, prenoćište, ukusan obrok tokom puta, toplu dobrodošlicu i mir, a za sve to simbol je upravo naziv hotela - havajski pozdrav ALOHA.  Atraktivna lokacija, moderno dizajniran enterijer hotela, parking sa 24h video-nadzorom, ljubazno i profesionalno osoblje, toplina kojom hotel odiše na svakom koraku, pruža gostima maksimalan komfor i sigurnost tokom boravka.

Ima 19 smeštajnih jedinica, različite strukture, ukupnog kapaciteta do 40 ležaja. Svojim dizajnom, toplim zemljanim tonovima i funkcionalnošću, u potpunosti će odgovoriti potrebama gostiju. Svaka soba ima telefon, LCD televizor, besplatni WiFi internet, mini-bar, sef, higijenski pribor i fen u kupatilu. Komfort sobe su prostranije u odnosu na standardne, što gostima pruža dodatnu udobnost.

DSC_3286.jpg
Foto: Hotel Aloha Niš


Restoran i foaje sa aperitiv barom je odličan izbor za trenutke opuštanja, ali i za poslovne razgovore tokom dana. Preporučujemo biznis doručak koji daje priliku za razmenu informacija i energiju za uspešan radni dan, ali restoran je mesto i za korporativne proslave i druženja do 40 osoba. Uz specijalitete po recepturi šefa, profesora gastronomije Momčila Conića, boravak u niškom hotelu Aloha biće izazov i za  najzahtevnije klijente.  

Sala za sastanke, kapaciteta do 40 mesta u bioskop stilu, daje još jedan razlog poslovnim ljudima da Aloha bude njihov izbor za hotel, jer odlično razume sve njihove potrebe i pruža im profesionalnu logistiku za savršeno funkcionisanje.

A oni koji žele da spoje biznis i zadovoljstvo, ne treba da propuste priliku da upoznaju kulturno-istorijsku baštinu Niša u neposrednoj blizini hotela Aloha. Spomen park Čegar, Latinska crkva iz XI veka, manastir Sv. Jovan Bogoslov, Ćele-kula i arheološko nalazište Medijana - samo su neke od znamenitosti koje svakako treba posetiti.
 


 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...