Hotel 88 Rooms Beogard postao deo PPHE Hotel Group-e.

29. April 2021
Foto: Hotel 88 Rooms
Foto: Hotel 88 Rooms

Hotel 88 Rooms Beogard otvara svoja vrata 05. maja 2021. godine kao deo PPHE Hotel Group-e.

PPHE Hotel Group je međunarodna hotelska kompanija sa fokusom na vrhunsku i visoku lifestyle kategoriju hotela sa lokacijama u glavnim gradovima i regionalnim centrima, kao i hotele, odmarališta i kampove u odabranim destinacijama za odmor. Istovremeno, jedan su od većinskih vlasnika i rukovodilaca hotela u centralnom Londonu, a celokupni portfolio grupe sastoji se od 37 hotela i resort-a kao i 8 kampova. Uz postojećih približno 15.000 smeštajnih jedinica, očekuje se da PPHE Hotel Group-a pridruži svom portfoliju dodatnih 800 soba do kraja 2023. godine.

Takođe, PPHE Hotel Group ima ekskluzivna prava na razvoj i upravljanje hotelima i odmaralištima pod brand-om Park Plaza® u Evropi, Bliskom Istoku i Africi, koja im je dodelila Radisson Hotel Group, jedna od najvećih i najdinamičnijih hotelskih grupa na svetu sa sedam prepoznatljivih hotelskih brand-ova i više od 1.100 hotela na odredištima širom sveta, čiji portfolio hotelskih brand-ova, uz brand Park Plaza® uključuje i Radisson Collection®, Radisson RED® kao i Country Inn & Suites by Radisson®, između ostalih.

PPHE Hotel Group je postupak preuzimanja hotela 88 Rooms izvršila putem Arena Hospitality Group-e sa sedištem u Puli (Hrvatska) i svoje lokalne filijale u Srbiji.

Arena Hospitality Group je jedna od najdinamičnijih hotelskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi. Trenutno poseduje portfolio sa 26 objekata u svom vlasništvu, suvlasništvu, zakupu i pod svojim upravljanjem, koji obuhvataju više od 10.000 soba i smeštajnih jedinica u Hrvatskoj, Nemačkoj i Mađarskoj, gde raspolaže sa brandovima Park Plaza® i art’otel® PPHE Hotel Group-e, kao i sopstvenim brand-ovima Arena Hotels & Apartments® i Arena Campsites®. Arena Hospitality Group je prva hotelska kompanija sa područja Hrvatske koje poseduje i upravlja hotelima van granica Hrvatske i koja ima ekskluzivno pravo upravljanja i razvijanja hotela pod međunarodno priznatim brendovima, koji su deo jedne od najvećih hotelskih grupacija na svetu.
 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...