Gradi se moderan apart-hotel Nomad na Bjelašnici

30. September 2020
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

Neposredno uz skijašku stazu na Bjelašnici, sarajevska firma Birotim pokrenula je gradnju novog savremenog hotela, po imenu Nomad.

- Čist planinski vazduh, pogled na bajkovite padine Bjelašnice, beskrajne šetnje njima, skijanje, ukusna hrana, druženje... Zvuči dobro, zar ne?! Sve to, pa i mnogo više, donosi Nomad, novi wellness&spa i apart-hotel koji se gradi neposredno uz skijašku stazu ove planine - poručuju investitori.

Objekat će, kako navode iz ove firme, u svom sastavu imati 51 dizajniranu hotelsku sobu. Osim toga, na raspolaganju je i 60 apartmana, koje će njihovi budući vlasnici, prema jedinstvenom profit-share konceptu, ukoliko žele, moći da iznajmljuju tokom 11 meseci. Tu je i celi niz profesionalnih usluga, koje će uveliko poboljšati kvalitet boravka i života gostiju hotela i vlasnika apartmana na planini.

Priliku za rad i profesionalni razvoj u hotelu Nomad će dobiti oko 60 zaposlenih. Kako bi svoju ponudu učinili celovitom, te podržali i promovisali lokalne proizvođače, hotel će u svakodnevnom poslovanju nastojati da koristi što više autentičnih proizvoda sa Bjelašnice, što daje dodatnu vrednost celom projektu.

- Spojiiti ugodno s korisnim imperativ je onih koji znaju šta žele u modernom svetu. Ideja vodilja investitora, kompanije Birotim iz Sarajeva, bila je učiniti Bjelašnicu poželjnom destinacijom tokom cele godine, te napraviti mesto koje će inspirisati ljude da vreme provode u zdravom okruženju. Ova, po svemu posebna planina, zaslužuje dobro osmišljen i stručno projektovan objekat, sa raznovrsnim sadržajima za moderne nomade svih generacija. Udoban smeštaj u atraktivnom ambijentu, direktni izlaz na ski stazu, wellness&spa, gastro pub, restoran, konferencijski prostor i dečija igraonica samo su neki od njih - kažu iz Birotima.

Krajem 2021. godine planirano je "soft" otvaranje hotela. U punom kapacitetu Nomad bi svoje posetioce trebalo da dočeka u leto 2022.

 

Izvor:

eKapija
Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...