Garden Gastro Bar: Dobro poznati planinski ambijent i potpuno novi koncept ugođaja

19. January 2022
Gareden bar, foto Structura concept
Gareden bar, foto Structura concept
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac
Foto: Petar Jelisavac

 U novu sezonu hotel Grand Kopaonik zakoračio je sigurnim korakom u novom luksuznom izdanju, spreman da impresionira svoje goste u svakom pogledu, naročito kada je u pitanju dobar gastronomski ukus.

 
Potpuno novi izgled inspirisan šarmom elitnih alpskih restorana, osvaja već na prvi pogled. Stari dobri restoran Garden je, pored novog lica i vrhunske ponude domaćih specijaliteta, dobio i nenadmašan večernji program koji na Kopaonik donosi potpuno novo iskustvo. Posebno poznat po načinima na koje kombinuje lokalne sastojke sa savremenim svetskim pristupima i trendovima, gastro bar Garden će zadovoljiti istančane potrebe svojih gostiju, zapaziti njihove osmehe i pružiti im neizostavne trenutke zadovoljstva. Kuhinja je bazirana isključivo na najkvalitetnijim domaćim i lokalnim namirnicama koje stižu iz potkopaoničkog kraja, sa akcentom na autohtonim sortama mesa, lokalnim sirevima i najboljim plodovima prirode. U toploj i prijateljskoj atmosferi, uz šoljicu jutarnje kafe užitak je zagarantovan, baš kao i u degustiranju vrhunskog kuvanog vina, bogatih kulinarskih kreacija ili u nezaboravnom večernjem provodu uz nastup odabranih muzičara.
 
Najbolja reč koju na hiljade gostiju vezuje uz Garden – „dobro došli“ – za buđenje sa pogledom na ski staze, za predah, za druženje i večernju zabavu... U zimskim danima bučan, dinamičan, veseo, uvek spreman da taj duh prenese na svoje goste. Epicentar zbivanja na planini, spreman da zavede sva čula i pruži nenadmašni kvalitet i gostoprimstvo po kom je decenijama prepoznatljiv. 
 
Kada se tonovi života usaglase sa izvrsnim jelima sačinjenim od najfinijih lokalnih sastojaka, nastaje ugođaj koji zadovoljava sva čula. Jedinstveni spoj autentične planinske atmosfere i bogate domaće kuhinje u duhu evropskih prestonica gastronomije. Jednom rečju – Garden!
 
Comments (0)

Connected news

Hospitality
Slovenačka kompanija prodaje hotele i banju
16. May 2022
Slovenačko Društvo za upravljanje imovinom banaka prodaje nekoliko turističkih...
Hospitality
Nastavlja se uređenje wellness zone u bolnici za rehabilitaciju Gejzer
16. May 2022
Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gejzer Sijarinska banja je raspisala javnu nabavku za...
Hospitality
Proglašeni „Ambasadori dobre usluge“ u sektoru hotelskog domaćinstva
13. May 2022
Prvog dana Hotel Housekeeping Workshop-a, 9. maja u beogradskom hotelu Holiday Inn, dodeljena su...
Hospitality
7 najboljih wellness hotela na svetu
10. May 2022
 Opuštajuća masaža, plivanje u bazenima sa aromatičnom vodom ili vežbanje joge u...