Falkensteiner Hotels & Residences kreirao novu razvojnu strategiju

11. February 2019
Foto: Capo Boi ​resort
Foto: Capo Boi ​resort

U 2018. Falkensteiner započeo je proces sveobuhvatnog, strateškog repozicioniranja brenda, sa ciljem da postane vodeća hotelska grupacija u segmentu odmora u srednjoj i južnoj Evropi.

Ponuda hotelske grupacije Falkensteiner obuhvata ukupno 26 hotela i tri apartmanska naselja u kategoriji četiri i pet zvezdica u sedam evropskih zemalja. Pod brendom Falkensteiner Hotels & Residences ova hotelska grupacija nudi 4.700 soba i više od 1.7 miliona noćenja te ostvaruje promet od 180 miliona evra.

- Novi proces brendiranja nam omogućava preraspodelu hotela prema četiri vrsta motivacija za odmor – „aktivnost“, „užitak“, „zabava“ i „opuštanje“. Jasno pozicioniranje gostu olakšava pretragu hotela koji će odgovarati njegovim željama i očekivanjima - ističe Erich Falkensteiner, član društva i osnivač.

Da bi ispunili ovo obećanje, svoju ponudu i usluge će još više prilagoditi potrebama gostiju, ali će isto tako sve buduće poslovne procese jače usredsrediti na interakciju s današnjim i budućim gostima.

- Imamo jasnu viziju puta za Falkensteiner Hotels & Residences u budućnosti. Cilj nam je da postanemo vodeća hotelska grupacija u segmentu odmora u srednjoj i južnoj Evropi. Već su u pripremi novi projekti između ostalog i dva ekskluzivna hotela, u mestu Cortini d`Ampezzo u Italiji i drugi u blizini mesta Kronplatz u Južnom Tirolu, koji će dodatno učvrstiti vodeću ulogu Falkensteinera kao hotelske grupacije u segmentu putovanja i slobodnog vremena - zaključuje Otmar Michaeler, generalni direktor Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG)

Izvor: hrturizam

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...