Ekskluzivno: Beograd Art hotel od sada pod brendom Radisson Individuals

07. July 2021
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović
Autor: Aleksandar Milutinović

Radisson hotelska grupacija sa ponosom objavljuje afilijaciju sa Beograd Art hotelom, članom brenda “Radisson Individuals”, smeštenog u srcu Starog grada Beograda. Ovo otvaranje označava nastavak uspesnog lansiranja brenda  “Radison Individuals”,  nedavno započetog u Evropi u u poslednjem kvartalu 2020-e godine, i upotpunjuje već postojeći Radisson Collection Hotel u srpskoj prestonici.


Beograd Art Hotel, član Radisson Individuals sadrzi 55 soba i apartmana, uključujući  predsednički apartman. Hotel je ispunjen kreativnom energijom,  istaknutim slikamai skulpturama  lokalnih umetnika, sa pogledom na Knez Mihailovu ulicu. Gosti hotela na usluzi će imati širok spektar usluga, uključujući pristup wellnes centru sa dodatnim korišćenjem saune , kao i uslugu parkinga.
Restoran Mozaik nudi mediteransku ,kao i domaću kuhinju, pripremljenu od kvalitetnih proizvoda, dok bar služi jutarnje kafe i ukusne originalne belgijske vafle. Hotelski konferencijski centar sastoji se od dve prostorije smeštene na prvom i devetom spratu sa prirodnim osvetljenjem i klimom. Prostor na poslednjem spratu prima 90 gostiju, ima izlaz na terasu sa pogledom  na Stari grad, I namnenjen je za održavanje raznovrsnih sastanaka i okupljanja.

Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President za Centralnu i Istocnu Evropu, Rusiju i Tursku Radison grupacije je izjavio povodom ovoga: je: " Sa zadovoljstvom objavljujemo drugi hotel nase grupacije u Beogradu, gradu kontrasta i kulture, što ovu destinaciju čini turisticki popularnom. Radisson Individuals brend je osmisljen  kao odgovor na rastuće zahteve novog tržišta  kako za vlasnike hotela, tako i za goste. Ovaj brend je savršen dodatak našoj izuzetnoj grupi brendova kako bi proširili nase obeležje na severoistočnom evropskom tržištu. Novi brend nudi gostima priliku da otkriju zivopisne gradske destinacije, dok uživaju u našim visokim standardima  "Yes, I can!" usluzi i gostoljubivosti."

Belgrade Art Hotel pripada porodici Todorović koja je poslovnu reputaciju stekla na polju modne industrije, a težnju da proniknu u potrebe i želje savremenog čoveka preneli su iz odevanja u ugostiteljstvo, učinivši ovaj hotel najpopularnijom gradskom destinacijom.

Smešten u centru Beograda u gradskoj pešačkoj zoni, Beograd Art Hotel, član Radisson Individuals, daje gostima privilegiju odsedanja u hotelu smeštenom u glavnoj ulici prestonice, u blizini glavnih gradskih obeležja poput Beogradske tvrđave, mnoštva crkava, kao i muzeja istorije grada.

Vladimir Todorović, generalni menadžer Beograd Art Hotela- člana Radisson Individuals dodaje: " Pridruživanje Radisson Hotelskoj grupaciji u okviru novonastalog brenda Radisson Individuals predstavlja veliki iskorak za Beograd Art Hotel, nakon jedanaest godina uspesnog samostalnog poslovanja. Verujemo u uspeh ove afilijacije koja kombinuje  iskustvo i standarde velikog svetskog lanca poput Radisson Hotelske grupacije i duh porodicnog biznisa Belgrade Art Hotela.

Beograd može se bez sumnje opisati kao jedan od najmodernijih evropskih gradova: smešten na ušću reka Save i Dunava, obogaćen fascinantnom kombinacijom vizantijske arhitekture, nove umetnosti i klasičnih zgrada. Grad sa svojim balkanskom osobenošću postao je živ, uzbudljiv i moderan evropski centar kulture i noćnog života: beogradska pozorišta, muzeji, spomenici i opere pokazuju bogato kulturno nasleđe grada, dok ljubitelji sunčanja i sportski entuzijasti naginju reci, kao i zabavljanju na popularnim splavovima.

Zdravlje i bezbednost gostiju i članova tima ostaje glavni prioritet za Radisson Hotel Group. Beograd Art Hotel, član Radisson Individuals,implementirao je sve mere iz programa bezbednosti Radisson Hotela. Protokoli čišćenja i dezinfekcije  razvijeni su u saradnji sa SGS, svetskom vodećom kompanijom za inspekciju, verifikaciju , testiranje i potvrđivanje, i dizajnirani su da garantuju bezbednost i mir gostiju od dolaska do napuštanja hotela.
Radisson Hotelska Grupacija je takođe prva hotelska  grupa koja je lansirala obiman program testiranja i brzo testiranje za sve prisutne na sastancima i događajima, za sve hotele iz naseg EMEA portfolia kako bi olakšala brz povratak poslovnim sastancima i događajima.

  

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...