EKSKLUZIVNO - Beograd bogatiji za još jedan poslovni hotel: CENTRAL POINT

05. October 2020
Image by ming dai from Pixabay
Image by ming dai from Pixabay

Na samo nekoliko minuta hoda od Doma Narodne Skupštine i Skupštine grada Beograda, centralnog gradskog trga, Knez Mihailove ulice i Botaničke bašte, u najužem centru Beograda, otvoren je jedan arhitektonski zanimljiv, sadržajno atraktivan, novi poslovni hotel – CENTRAL POINT. Smešten je neposrednoj blizini svih gradskih znamenitosti, muzeja, pozorišta i parkova, a omogućava brz i jednostavan pristup poslovnom centru grada i svim ostalim delovima prestonice, kao i Aerodromu Nikola Tesla.   

Ovo luksuzno hotelsko zdanje, o čijim standardima i kvalitetu svedoče četiri jake zvezdice, predstavlja pravo osveženje među beogradskim hotelima. Raspolaže sa 57 moderno opremljenih soba, koje objedinjuju funkcionalnost i udobnost, a predstavljaju idealan sklad komfora i elegancije. Gostima je na raspolaganju 7 jednokrevetnih soba, 47 dvokrevetnih i 3 apartmana sa terasama.

Idealan je izbor za poslovne goste ali i za turiste koji žele da istražuju stari deo grada i steknu autentično iskustvo boravka u Beogradu.  
 
Svima njima predlažemo, za početak, Restoran Central 37, na prvom spratu – koji odiše elegancijom a predstavlja zanimljiv spoj minimalizma i ambijentalne topline doma. U gastronomskoj ponudi restorana je bogat izbor specijaliteta inspirisanih zavodljivim ukusima Italije, koje prati vinska karta sa izvanrednom selekcijom vina. 
Pravo mesto za opuštanje uz jutarnju kafu i dnevne novine, popodnevni čaj ili večernji koktel je Bar Central 37, dok je dvorište, koje predstavlja oazu mira i zelenila, savršen kutak za odmor i opuštanje, kad god to vreme dopušta a naročito tokom vrelih letnjih dana. 
 
U sastavu hotela je i moderna, tehnički najsavremenije opremljena konferencijska sala od 50 kvm, idealna za prezentacije, sastanke, seminare i treninge.
 
Od fitness sadržaja, hotel ima manju teretanu i saunu.
 
I još nešto vrlo važno za gradski hotel: CENTRAL POINT poseduje sopstvenu garažu sa 16 parking mesta! 
 
Turistički Svet
 
Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...