Događaj godine: Spektakularno otvaranje hotela Grand Kopaonik

23. December 2021
Otvaranje renoviranog hotela Grand,/ foto arhiv Represent
Otvaranje renoviranog hotela Grand,/ foto arhiv Represent

 Veličanstveni vatromet pod nebom Kopaonika, živi nastupi najeminentnijih muzičara, kabare performans istaknutih umetnika, najfiniji zalogaji koji zavode sva čula i nesvakidašnji luksuzni ambijenti renoviranog hotela Grand, na dugo najavljivanom otvaranju bili su jedini način da simbol Kopaonika, nakon sedam meseci radova, proslavi svoje otvaranje.

 
Svaki trenutak nedavnog otvaranja hotela Grand Kopaonik obeležili su vrhunski glamur, neverovatno uživanje i apsolutna jedinstvenost u pristupu gostu, po kojoj je sam hotel Grand prepoznatljiv već četiri decenije. 
 
Posle sedam meseci radova i najveće investicije u hotel do sada, svojih 300 probranih zvanica iz poslovnog i javnog života, Grand je dočekao spektakularno, obezbeđujući im užitak za užitkom, iznenađenje za iznenađenjem. 
 
Gosti su imali priliku da obiđu ekskluzivne prostore koji sada sijaju u punom sjaju, da uživaju u nastupima specijalno skrojenim za ovu svečanu priliku, poput muzičko-pozorišnog spektakla Gatsby show, u kojem su svoje talente pokazali i Jelena Gavrilović i Daniel Kajmakoski, kao i da puste glas uz Željka Joksimovića i Aleksandru Prijović. Voditeljski tandem u ovoj magičnoj noći činili su Jelena Gavrilović, Marija Kilibarda i Miloš Milovanović, koji su goste sproveli kroz jedinstveno grandiozno putovanje sa osvrtom na istoriju i tradiciju dugu 40 godina, ali i najnovija ulaganja MK Group u ovaj kultni hotel.
 
U slavlju koje je trajalo do duboko u noć, hotel Grand Kopaonik, pokazao je da je spremniji nego ikada da nastavi da nadmašuje očekivanja svojih gostiju i da postavlja nove standarde ugostiteljstva. 
 
 
Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...