Accor otvara luksuzni hotel u Crnoj Gori i dovodi Swissôtel u planine

27. September 2021
Swissôtel Resort Kolašin - render
Swissôtel Resort Kolašin - render
Accor, vodeća svetska hotelska grupa, širi svoj portfolio vrhunskih brendova u Jugoistočnoj Evropi. Njen najnoviji poduhvat je ugovor koji je potpisala za novi hotel u Crnoj Gori: Swissôtel Resort Kolasin, hotel s četiri zvezdice. Ovaj hotel na  veličanstvenom planinskom masivu Bjelasice, svoje prve goste – ljubitelje zimskih sportova primiće do kraja 2022. godine.
Swissôtel Resort Kolašin nalaziće se u zimskom rizortu K16 u Kolašinu. Novoizgrađeni objekat će imati 116 modernih, veoma komfornih soba, a gosti će, osim u udobnosti i visokom standardu soba, moći da uživaju u prefinjenom restoranu, aperitiv baru, spa centru, poslovnom prostoru… Sastavni deo hotelskog sadržaja biće i skijašnica. Smešten na 1.600m nadmorske visine, pored ski staze, Swissôtel Resort Kolasin će biti savršeno uklopljen u spektakularni pejzaž. Hotel se dizajnom u potpunosti uklapa u prirodni ambijent, potencirajući luksuz i suštinu prirodne vitalnosti Swissotela. Investitor i vlasnik hotela je kompanija Ski Resort Kolašin 1600 doo. 
- Jugoistočna Evropa puna je skrivenih turističkih dragulja i prirodnog blaga i mi s ponosom pomažemo da se oni otkriju turistima iz celog sveta. Zahvaljujući ovom izvanrednom partnerstvu, sa velikim zadovoljstvom dovodimo naš vrhunski brend Swissôtel na bajkovitu destinaciju Crnu Goru. Swissôtel Resort Kolasin pružiće gostima zaista vrhunski ugođaj zahvaljujući svojoj lokaciji, luksuznom dizajnu i predanosti spektakularnom prirodnom okruženju. Planine će definisati ugođaj u hotelu i njegovo uređenje, omogućavajući gostima da prigrle prirodnu vitalnost Swissotela - kaže Dilek Sezer, direktor razvoja u Accor-u za jugoistočnu Evropu. 
Swissôtel Resort Kolasin biće deo crnogorske skijaške destinacije i popularnog Resorta K16. Zimski centar se razvija i u saradnji sa Vladom. Sa dodatnim skijaškim stazama i žičarama, rizort će čvrsto postaviti Kolašin na mapu zimskih sportova Evrope. U sastavu Resorta K16 biće 10 većih objekata i 28 vila brvnara (tzv. šalea). Otvaranje hotela planirano je za novembar 2022. 
 
- Izbor Accor-a za partnera za nas uopšte nije bilo pitanje. Ponosni smo na saradnju sa svetskim liderom u ugostiteljstvu koji će pozvati još više gostiju iz celog sveta da otkriju Crnu Goru u njenom punom sjaju. Naš cilj je da izgradimo luksuzni hotel vodeći računa o lokalnoj arhitekturi i ambijentu kako bi se naši gosti osećali opušteno i ugodno - dodaje Sonja Bečanović, PR menadžer kompanije Ski Resort Kolašin 1600 doo.
 
Inače, Swissôtel Hotels & Resorts nudi savremene hotele prožete svežinom i vitalnošću alpske energije, ukorenjene u tradiciji švajcarskog ugostiteljstva. Poštovan zbog svog inteligentnog dizajna, kvalitetne izrade i osvešćenog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mir u kojem mogu da istražuju svet, otkrivaju istinska životna zadovoljstva i iskoriste šansu da ih „dobro prožive“. Swissôtel poziva putnike da se osete dobrodošlima u više od 4.500 hotela, rizorta i rezidencija, zajedno sa oko 10.000 najlepših privatnih kuća širom sveta. 

 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Prodaje se motel i drugi ugostiteljski sadržaji u Čačku
18. May 2022
U izvršenom postupku protiv preduzeća Jugoprevoz-Ugopromet iz Beograda oglašena...
Hospitality
Budva dobija kompleks sa 20 apartmana i bazenom
18. May 2022
U Budvi je planirana gradnja apartmanskih objekata podeljenih u pet lamela, ukupne bruto...
Hospitality
Zadužbina Ljubatovića u Risnu postaje butik hotel sa pet zvezdica
17. May 2022
Kompanija Briv Construction, koja je 2020. godine dobila koncesiju za valorizaciju objekta...
Hospitality
Slovenačka kompanija prodaje hotele i banju
16. May 2022
Slovenačko Društvo za upravljanje imovinom banaka prodaje nekoliko turističkih...