10 stvari koje nikako ne treba propustiti u hotelu Kempinski Palace Portorož

07. June 2021
Hotel Palace Kempinski Portorož
Hotel Palace Kempinski Portorož
Hotel Palace Kempinski Portorož
Hotel Palace Kempinski Portorož
Hotel Palace Kempinski Portorož
Hotel Palace Kempinski Portorož
Hotel Palace Kempinski Portorož
Hotel Palace Kempinski Portorož ponovo je otvoren 3. juna. Predstavljamo vam listu želja za leto koju nikako ne bi trebalo propustiti.
 
1. Luksuzni baldahini
Novo dizajnirani objekat na plaži od 2020. godine nudi izbor luksuznih usluga, a od ove godine: luksuzne korpe za plažu, ispunjene penušavim trenucima i hranom, koje se gostima dostavljaju na plaži. 
 
2. Istarski piknik u parku
Više od 100 godina star istorijski park ispred hotela Palace, čije drveće pruža idealnu hladovinu tokom letnjih vrućina, proglašen je prirodnim nasleđem Slovenije. Predivno zelenilo i izbor ruža predstavljaju jedinstveno mesto za istarski piknik. 
 
3. Penušavi trenuci u istorijskom parku i Forma Viva
Istorijski park, prirodna senka, italijanska kafa i muzika sa gramofonskih ploča, puštanje francuskih šansona - zvuči kao prizor iz filmske scene, ali sve to možete doživeti u Forma Viva Coffee & Pastry u parku hotela Palace. 
 
4. Suši trenuci u restoranu Fleur de Sel
Suši u hotelu Kempinski Palace Portorož dolazi u sklopu sezonske letnje ponude. Sa novim suši kuvarom, hotel proširuje svoju kulinarsku ponudu kako bi pružio izbor za sve ukuse i stilove kuhinje.
 
5. Večera pod zvezdama u restoranu Sophia koji je na listi Mišlenovog vodiča za restorane
Jelovnik sa temom leta, inspirisan bezvremenskom lepotom Sofije Loren, predstavlja tradicionalnu mediteransku i istarsku kuhinju, predstavljenu na moderan način, u kombinaciji sa inovativnim tehnikama kuvanja. 
 
6. Tretmani organskim maslinovim uljem u spa centru Rose
Rose Spa ponosno predstavlja svoj novi meni, koji sadrži lokalne tretmane sačinjene od organskih proizvoda na bazi maslinovog ulja Olive Garden Cosmetics. 
 
7. Doručak do 12 h u podne u Kristalnoj dvorani
Odmor je stvoren za duže spavanje! Ranoranioci se prvo mogu odlučiti za rano jutarnje kupanje u bazenu napunjenom morskom vodom, dok se oni koji uživaju u spavanju odmaraju, a i jedni i drugi mogu da uživaju u doručku od 7h ujutru do 12h u podne. 
 
8. Kombinujte Alpe & Jadransko more sa hotelima Kempinski 
Leto je vreme za putovanje automobilom! Doživite jedinstveno iskustvo putovanja alpskim regionom sve do jadranske obale i usput povežite tri hotela Kempinski: Kempinski Hotel Berchtesgaden, Nemačka, Palace Kempinski Portorož i hotel Kempinski Adriatic. 
 
9. Iznajmljivanje bicikla & obilazak živopisnog grada Pirana
Uz sve aktivnosti opuštanja na plaži, pored bazena i u spa centru, gosti takođe imaju mogućnost aktivnijih iskustava: u hotelu iznajmite BMV bicikl i krenite u biciklističku turu prema istorijskom gradu Piranu i upoznajte se sa tajnama ovog živopisnog grada, često zvanog Mala Venecija. 
 
10. Doživite destinaciju na autentičan način
Oni koji su entuzijasti u pogledu lokalnih iskustava i žele jedinstven doživljaj na destinaciji mogu da biraju između dve izuzetne tradicionalne ture: Vintage Boat Tour ili Vintage Oliver Tour, koja počinje ispred hotela starinskim automobilima i vodi goste do plantaže maslinovog ulja.
 
Video link: https://www.youtube.com/watch?v=7--pSv8cEMU
 

 PR Represent 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Novi šef kuhinje hotela Ramonda - Dragan Karađinović: Ovo nije posao, to je ljubav
14. September 2021
U rtanjskom hotelu Ramonda ovog leta bilo je, kao i obično, prepuno zadovoljnih gostiju koji...
Hospitality
Michelin-ova zvezdica zasijala u restoranu Alfred Keller, u Boutique Hotelu Alhambra u Malom Lošinju
09. September 2021
Restoran Alfred Keller u sastavu jednog od top 10 hotela u Evropi - Boutique Hotela Alhambra,...
Hospitality
Bil Gejts u HOTELSKOM BIZNISU: Sklopio unosan posao vredan 2,2 MLRD USD
09. September 2021
Kompanija Bila Gejtsa platiće kompaniji saudijskog milijardera princa Alwaleeda bin-Talala 2,2...