Uspešan drugi dan Regionalnog sajma privrede Stare Pazove u znaku turizma

01. October 2021
Fotografija - vlasništvo opštine Stara Pazova: Sa Regionalnog sajma privrede Stare Pazove
Fotografija - vlasništvo opštine Stara Pazova: Sa Regionalnog sajma privrede Stare Pazove

Drugog dana 14. Regionalnog sajma privrede u Staroj Pazovi bilo veoma živo uz odličan odaziv posetilaca koji su kreirali poslovnu atmosferu zajedno sa brojnim izlagačima. Organizatori sajma, koji se održava na prostoru Kompleksa sportsko - rekreativnih bazena u Novoj Pazovi 30. septembra i 1. oktobra, su opština Stara Pazova, Regionalna privredna komora Sremskog okruga, a partner Sajma je nemačka kompanija “MTU Aero Engines” zadovoljni su posetom i poslovnim aktivnostima.

 
Opština Stara Pazova je, kao dodatnu atrakciju ovogodišnjeg 14. Regionalnog sajma privrede za posetioce i izlagače organizovala prevoz i razgledanje otvorenim dvospratnim autobusom. Predstavnici opštine Stara Pazova, posetioci i sajamski izlagači prokrstarili su industrijskim zonama, kao i kroz glavna mesta ove opštine. Direktor kompanije MTU Maintnce Srbija Rajner Beker, takođe je imao priliku da obiđe opštinu i da je vidi iz ove perspektive,  dodatno doprinoseći organizaciji kao partner Sajma.
 
Veliko interesovanje drugog dana sajma kao i što se očekivalo bilo je za sajam zapošljavanja na kojem su učestvovale brojne uspešne kompanije i ponudile više od 200 radnih mesta. Sajam su posetili i učenici Tehničke škole iz Stare Pazove koji su na sajam došli takođe otvorenim autobusom.
 
Opština Stara Pazova konstano razvija i promoviše sve primamljivije turističke potencijale, posebno vezane uz Dunav. Privreda se i u tom segmentu razvija, novi hoteli, privatan smeštaj, restorani, konjički klubovi i naravno vinarije koje imaju veoma važno mesto u turističkoj ponudi.
 
Na sajmu nastupa i Turistička organizacija Stare Pazove koja predstavlja lokalne turističke atrakcije i privredne subjekte koje posećuju poslovni gosti, ali i sve veći broj turista. Očekuje se da će Sajam doprineti da se, kroz prezentaciju aktivnog, manifestacionog i gastronomskog turizma, raspoloživi turistički kapaciteti uposle.
 
Veselinov Tourism Consulting
Comments (0)

Connected news

Fairs
Završen 43. Sajam turizma u Beogradu
31. March 2022
Nastavljajući tamo gde je zastao najuspešniji Sajam turizma 2020, održan neposredno pre...
Fairs
Novi Sad: Počeli međunarodni sajmovi umetnosti i knjiga
04. March 2022
Izložba umetnosti “Art Expo” okuplja umetnike i galerije, kolekcionare,...
Fairs
Održan 3. Festival testa, testenine i hleba - TESTIVAL #3: GDE TESTO DIŠE I MIRIŠE!
12. October 2021
 Udruženje TESTIVAL i Dorćol Platz, bili su 9. i 10. oktobra domaćini Festivala testa,...
Fairs
TESTIVAL: Predstojeći vikend u znaku vanilica!
05. October 2021
Treći Festival testa, testenine i hleba TESTIVAL , biće održan  u Dorćol Platz-u ...