Osvojite besplatan odmor u Budvi na štandu Turističke organizacije Budve na Sajmu turizma

21. February 2019

Posetioci štanda Turističke organizacije Opštine Budva na 41. Međunarodnom beogradskom sajmu turizma, koji je danas otvoren, imaju priliku da zavrte točak sreće i osvoje jednu od brojnih nagrada pripremljenih u saradnji sa budvanskim hotelijerima, ugostiteljima i organizatorima manifestacija. 

 
Onima koji budu imali najviše sreće, biće poklonjeno 11 vrednih aranžmana u poznatim i popularnim hotelima na budvanskoj rivijeri: 8 dana za dve osobe u hotelu Park, trodnevni i dvodnevni boravak za dve osobe u hotelima Avala, Majestic, Maestral, Iberostar Bellevue, Aleksandar u Rafailovićima, zatim Adria, Monte Casa, Melia, Admiral.
 
Osim ovih, pripremljene su i brojne druge nagrade. Tako će prvog dana, u okviru njihovog gastro kutka, biti poklonjeno 12 flaša budvanskog domaćeg vina, rakije i maslinovog ulja, knjige „Ukusi Crne Gore“ za ljubitelje autentičnih tradicionalnih recepata, ali i 7 večera u budvanskim restoranima. Treći dan rezervisan je za budvanske atrakcije i manifestacije, pa će posetioci biti u prilici da osvoje besplatne ulaznice za budvanski akvapark i Sea Dance festival. Točak sreće zavrteće se svakog dana u 13h, 15h i 17h.
 
Turistička organizacija opštine Budva, nastupom u Beogradu započinje regionalnu promotivnu kampanju. Svoju destinaciju predstavljaju na moderno osmišljenom prostoru koji korespondira sa tradicionalnom primorskom arhitekturom. Predviđene su tri programske celine: prvog dana akcenat je  na domaćim specijalitetima koje su pripremile članice Organizacije žena Budve. Drugog dana pažnja će biti usmerena na specijalne uskršnje i prvomajske aranžmane koje su za sve goste iz Srbije pripremili hotelijeri, dok će treći dan u celosti biti posvećen manifestacijama koje su već godinama simbol Budve. Jedna od glavnih poruka koju će predstavnici crnogorske metropole turizma poslati sa sajma je da je leto zaista bliže nego što mislite i da je Budva spremna da dočeka sve one koji svoj odmor planiraju da provedu na budvanskoj rivijeri.
Comments (0)

Connected news

Fairs
Sajam knjiga u Novom Sadu: Besplatan ulaz i popusti do 70 odsto
14. March 2024
Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od...
Fairs
Ove godine Sajam turizma i Sajam HORECA-OPREMA obišlo 42.453 posetilaca
26. February 2024
Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i...
Fairs
Grčka država-partner na 45. Međunarodnom sajmu turizma
30. January 2024
Država-partner na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od...
Fairs
45. Sajam turizma od 22. do 25. februara 2024.
15. January 2024
Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u...