45. Sajam turizma od 22. do 25. februara 2024.

15. January 2024
Foto: Beogradski sajam
Foto: Beogradski sajam

Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, održaće se od 22. do 25. februara 2024. godine na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom Avantura počinje ovde! biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, domaći i inostrani smeštajni kapaciteti, turstičke regije i atrakcije. Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponude i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce, putnike i turiste već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Sajam turizma u Beogradi igra ključnu ulogu u promovisanju aranžmana i mogućnosti za putovanja, privlačenju posetilaca i putnika ka novim destinacijama, ali i podsticanju ekonomske aktivnosti koja se odvija tokom sajamskih dana i reflektuje na čitavu turističku godinu.

I ove godine posetioci će iz velike ponude moći da izaberu prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikende na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja...

Pod okriljem Sajma turizma održaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti vezanih za ove delatnosti – proizvodnje i prodaje hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme za kuhinje, restorane i barove, distributere posteljina i peškira, sredstava za čišćenje, proizvođače hrane i pića i dr.

Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posetiocima pružiće networking i poslovne kontakte za mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.

Comments (0)

Connected news

Fairs
Sajam knjiga u Novom Sadu: Besplatan ulaz i popusti do 70 odsto
14. March 2024
Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od...
Fairs
Ove godine Sajam turizma i Sajam HORECA-OPREMA obišlo 42.453 posetilaca
26. February 2024
Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i...
Fairs
Grčka država-partner na 45. Međunarodnom sajmu turizma
30. January 2024
Država-partner na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od...
Fairs
Utisci sa 54. sajma turizma u Novom Sadu
05. December 2023
Međunarodni sajam turizma, koji je na Novosadskom sajmu održan od 30. novembra do 2. decembra,...