42. Međunarodni sajam turizma od 20. do 23. februara u Beogradu

13. January 2020
Foto: Beogradski sajam turizma
Foto: Beogradski sajam turizma

Na Beogradskom sajmu u toku su pripreme za najveći turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma, koji će se pod sloganom „Put pod noge“, održati od 20. do 23. februara 2020. godine. 

U sedam hala Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, promovisaće se najnoviji trendovi i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, novi koncepti i mogućnosti za putovanja i nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

U Hali 1 na 200 m2 predstaviće se Egipat – zvanična zemlja-partner Sajma turizma 2020, koja će na Sajmu turizma 2020. najaviti otvaranje nove turističke atrakcije sa preko 100.000 artefakta. Ronjenje u Šarm El Šeiku, raznolika i ukusna gastronomska ponuda, brojne destinacije na Crvenom moru, kao i otvaranje novog muzeja u blizini piramida deo su ponude koja će biti predstavljena poslovnim gostima, medijima i građanstvu.

Beogradski sajam organizovano dovodi kupce i priprema brojne B2B aktivnosti. U cilju unapređenja poslovnih aktivnosti i povezivanja ponude i tražnje, na Sajmu turizma 2020, organizovan je dolazak kupaca iz regiona, Evrope i sveta. U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva nastavljaju se aktivnosti na B2B poslovnom portalu namenjenom registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca i njihovom međusobnomu mrežavanju.

11. Sajam vina – Beowine
Za učešće na BeoWine-u ove godine izlagači su pokazali veliko interesovanje. Na sajmu je nastupilo oko 50 izlagača, a pored domaćih vinarija učesnici su došli iz Italije, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Turske, Gruzije...

16. HORECA - Sajam ugostiteljske opreme
Sajam okuplja najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Comments (0)

Connected news

Fairs
Sajam knjiga u Novom Sadu: Besplatan ulaz i popusti do 70 odsto
14. March 2024
Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od...
Fairs
Ove godine Sajam turizma i Sajam HORECA-OPREMA obišlo 42.453 posetilaca
26. February 2024
Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i...
Fairs
Grčka država-partner na 45. Međunarodnom sajmu turizma
30. January 2024
Država-partner na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od...
Fairs
45. Sajam turizma od 22. do 25. februara 2024.
15. January 2024
Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u...