Prvi put u Vojvodini: Hotel Housekeeping Workshop – VOJVODINA 2022, 7. decembra u hotelu Prezident, Palić

15. November 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Po prvi put u Vojvodini, Ambasadori dobre usluge organizuju Hotel Housekeeping Workshop – VOJVODINA 2022. Ovaj događaj pod pokroviteljstvom Privredne komore Vojvodine, održaće se 7. decembra na Paliću, u hotelu Prezident, na temu SAVREMENI IZAZOVI POSLOVANJA HOTELSKOG DOMAĆINSTVA, s fokusom na KVALITETU usluge i ZAPOSLENIMA. Informisanje o trendovima u najavi, novim tehnologijama i proizvodima, novim znanjima i praktičnim veštinama koje će doprineti podizanju kvaliteta hotelske usluge, ličnom i profesionalnom razvoju svakog učesnika i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda - biće predmet ovog jednodnevnog workshop-a, uključujući dragocenu razmenu ličnih iskustava.

U veoma dinamičnom i zanimljivom programu smenjivaće se profesori hotelijerstva, gostujući predavači i najbolji praktičari - generalni menadžeri hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, ugledni hotelski konsultanti, predstavnici prateće privrede... Oni će razrešiti mnoge dileme, podeliti mnoštvo dragocenih informacija, znanja i praktičnih veština koje doprinose ličnom i profesionalnom razvoju, i dati jasniju sliku u kom pravcu se razvija hotelska industrija...

I nešto još važnije: sa ovog događaja svi učesnici će otići sa po mericom više samopoštovanja i samopouzdanja – s ključevima koji otvaraju vrata uspeha.

Na samom događaju, u pretpazničnoj atmosferi, biće proglašen i najuspešniji menadžer hotelskog domaćinstva u Vojvodini, a simbol "Ambasador dobre usluge" dodeljen zaslužnim predstavnicima hotelskih housekeeping timova u Vojvodini, onima koji ne odustaju od unapređenja kvaliteta usluge.

Workshop je pod kotizacijom. Prijavljivanje u toku.

Za sve informacije i prijavu:
Ljiljana Rebronja – 063/30 77 95; hotelhousekeeping22@gmail.com

Comments (0)

Connected news

Education
Počele su prijave za 2. regionalnu Hotel Housekeeping Konvenciju: Događaj koji inspiriše, povezuje i motiviše!
09. January 2024
Udruženje "Ambasadori dobre usluge" pozivaju sve hotelijere koji drže do svoje...
Education
Seminar
16. November 2023
Regionalna razvojna agencija Srem organizuje dvodnevni seminar na temu „Iskustveni...
Education
Počinje pripremna nastava za buduće turističke vodiče i turističke pratioce
06. February 2023
Pripremna nastava za polaganje Stručnog ispita za turističke vodiče i turističke pratioce u...
Education
Besplatna obuka
16. December 2022
Design Thinking trening namenjen jačanju preduzetničkih veština kulturnih i kreativnih...