U aprilu 2025 - 3. REGIONALNA Hotel Housekeeping KONVENCIJA!

30. May 2024
Foto: Ambasadori dobre usluge
Foto: Ambasadori dobre usluge

Udruženje "Ambasadori dobre usluge" najavili su 3. REGIONALNU Hotel Housekeeping KONVENCIJU, koja će se i sledeće godine održati u Beogradu. Mesto održavanja je Metropol Palace. Upravo ovaj hotel biće 3. i 4. aprila 2025. godine epicentar nove elitne hotelske priče za više od 200 učesnika - ambasadora hotelske i prateće industrije iz čitavog regiona!

- I mada vremena za pripremu ima dovoljno, već sada pozivamo sve hotelijere i predstavnike institucija i prateće privrede da ubeleže 3. i 4. april 2025. godine u svoj podsetnik, pod napomenom "must be there", i na vreme budžetiraju učešće na ovom događaju - rekla je Ljiljana Rebronja, predsednica udruženja.

Organizatori Konvencije obećavaju da će i sledeće godine biti sadržajno, inventivno, uzbudljivo, zanimljivo i veoma korisno. - Družićemo se puna dva dana, razmenjivati znanje i dobru energiju, umrežavati se - prepoznajući se po istom uzbuđenju koje osećamo radeći svoj posao, i radovati se zajedno s novim "ambasadorima dobre usluge", koje ćemo proglasti na glamuroznoj Gala večeri 3. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE - napominje Ljiljana Rebronja.

Sve informacije biće na vreme istaknute na sajtu hotelhousekeeping.rs i društvenim mrežama. Kontakt: Ljiljana Rebronja - 063/307-795, hotelhousekeeping23@gmail.com ili hospitalityambassador24@gmail.com

Comments (0)

Connected news

Conferences
Samit
22. May 2024
Glavni grad Bosne i Hercegovine biće domaćin jednog od najznačajnijih događaja 2024. godine...
Conferences
Utisci sa 2. Sarajevo Tourism Summit-a: Razmena ideja, iskustava i inovacija u turizmu
26. April 2024
Nakon dva dana dinamičnih panel diskusija, inspirativnih predavanja i neizostavnog...
Conferences
Kongres ruralnog turizma Vojvodine 30. i 31. maja u Vrdniku
23. April 2024
Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa Centrom za ruralni razvoj Vojvodine i uz...
Conferences
U sredu počinje Drugo izdanje Sarajevo Tourism Summit 2024
22. April 2024
U sredu počinje drugo izdanje jednog od najvažnijih regionalnih turističkih foruma, Sarajevo...