Regionalna konferencija "Tourism innovation day" 25. septembra u Beogradu

21. August 2019
Regionalna konferencija 'Tourism innovation day' 25. septembra u Beogradu

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25.09.2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije i ministar Nenad Popović, koji će i otvoriti konferenciju.

Jednodnevna konferencija uz prateći sadržaj, panel diskusije, prezentacije i radionice će učesnicima pružiti mogućnost dana interaktivan način steknu nova znanja o mogućnostima unapređenja poslovanja u turizmu kroz primenu novih tehnologija i digitalnih kanala komunikacija. Osim novih tehnologija, učesnici će od zaposlenih u turizmu čuti koje su to inovativne poslovne prakse i strategije u upravljanju turističkim destinacijama.

Događaj okuplja oko sto učesnika - preduzetnika u turizmu, lokalnih turističkih organizacija, javnih preduzeća, udruženja, studenata turizma, IT eksperata, stručnjaka za marketing, medija i drugih subjekata zainteresovanih za inovativni koncept i strategiju poslovanja.  

Učešće na konferenciji je BESPLATNO. Potrebno je da se svi zainteresovani učesnici prijave putem mejla: spektarcentar@gmail.com.

Organizator konferencije, Centar za tranziciju i ljudska prava „Spektar“, uz pokroviteljstvo Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, prijatelj konferencije je Naučno-tehnološki park Beograd

Comments (0)

Connected news

Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Conferences
Dodeljene nagrade
19. December 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Conferences
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. December 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...