Merkurov tim na Best Stay konferenciji  u Opatiji

16. November 2019
Foto: SB Merkur
Foto: SB Merkur

Predstavnice Merkura, Nina Miletić, menadžer hotelskog sektora i Andrijana Dragić, interni revizor prisustvovale su od 13. do 15. novembra konferenciji Best Stay u Opatiji.

- Kontinuirano usavršavanje i edukacija kadra, dugogodišnja je strateška orijentacija Merkurovog menadžmenta, pa je poseta ovakvih stručnih događa od velikog značaja za praćenje trendova u poslovanju - navodi se u saopštenju.

Konferencija Best Stay koja se organizuje po peti put, okupila je više od 50 predavača iz hotela i turističkog sektora iz celog sveta, kao i više od 300 učesnika u Amadria Parku u Opatiji.

Tokom tri dana trajanja konferencije predstavljene su uspešne studije slučaja, održane prezentacije i panel rasprave kako bi se svi hotelijeri željni novih znanja, veština i uspeha upoznali s najnovijim svetskim trendovima i tehnologijama.

Kako se navodi, za predstavnice Merkura ovo je bila prilika da se kroz dobre primere iz prakse i razmenu iskustva sa kolegama, ponesu nova saznanja u cilju njihove implementacije u poslovanje Merkura i budućeg objekta Merkur Palace.

Best Stay konferencija, koja je s organizacijom započela 2015. godine, za cilj ima da okupi i poveže vodeće hotelijere u region. Iz godinu u godinu razvila se u međunarodnu konferenciju sa učesnicima iz Velike Britanije, Belgije, SAD-a, Turske, Crne Gore, Nemačke, Danske, Hrvatske, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije i drugih zemalja. Kao inovativan događaj za najbolje u turizmu koji ima snažan uticaj na razvoj turističke ponude, cilj je omogućiti učesnicima najbolje domaće, regionalne i međunarodne primere iz prakse nagrađivanih hotela.  Ove godine fokus konferencije bio je na kvalitetu, a ne na što većem broju učesnika, pa je broj ulaznica bio limitiran.

Comments (0)

Connected news

Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Conferences
Dodeljene nagrade
19. December 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Conferences
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. December 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...