MEKST konferencija 2021: Godina povratka i pomeranja granica

02. November 2021
Foto: Promo
Foto: Promo
Jedinstvena konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i digitalnog marketinga sa dugom tradicijom, ove godine će po osmi put, u novosadskom hotelu Park (4*), od 25. do 28. novembra, okupiti predstavnike turističke privrede i međunarodno priznate stručnjake iz oblasti turizma.
 
Industrija događaja prolazi kroz veoma izazovna vremena, ali MEKST konferencija se bez straha suočila sa novom normalnošću i postavila nove standarde u organizaciji događaja. Zbog ograničenih okupljanja, prošlogodišnja MEKST konferencija organizovana je u hibridnoj formi. Okupila je više od 400 učesnika online, te je naišla na najpozitivnije kritike i stručnjaka i učesnika koji su pratili događaj. 
 
Ove godine, organizacioni odbor MEKST konferencije odlučio je da nastavi sa pomeranjem granica! Ne samo da je konferencija dobila novu lokaciju, već je trajanje događaja produženo za jedan dan. Tako se konferencijski deo ove godine odvija u dva dana 26. i 27. novembra. Broj mesta je ograničen, a prijave se popunjavaju u rekordnom brzinom. 
 
Program MEKST konferencije, činiće predavanja nekih od najeminentnijih stručnjaka na tri glavne teme ovogodišnjeg događaja: 
Moć storrytelling-a i influence marketing-a
Važnost prave motivacije na putu ka uspehu
Novi trendovi u industriji hotelijerstva i turizma
 
Na listi predavača su ove godine: Jovana Kvržić, Siniša Ubović, Fabio Morandin, Strahinja Ćalović, Manuela Hrvatin, Srđan Vukčević i mnogi drugi. 
Učesnici konferencije imaće priliku da se upoznaju i sa predstavnicima kompanija, hotelskih korporacija i fakulteta koji će biti izlagači na Career fair-u, u okviru 8. MEKST-a. 
 
Kako je 2021. godina proglašena godinom povratka i pomeranja granica, MEKST konferencija je svoj program obogatila sa tri nova segmenta događaja. To su:
Radionica, na temu „Influence marketinga“, koju će održati jedna od najpoznatijih travel blogerki Jovana Kvržić i Dijana Kocić edukator i konsultantkinja za brend marketing i projektni menadžment.
Master Class – na temu „Budući post pandemijski događaji“ održaće jedni od najpoznatijih eksperata u oblasti organizacije događaja - Linda Pereira, vlasnica CPL Events - Portugal, i Rob Davidson, GM MICE Knowledge - London.
MEKST Awards - glavni cilj MEKST konferencije je da bude vetar u leđa novim generacijama koje su budućnost u turizmu, generacijama koje su spremne za velika dela, stoga je MEKST Awards osmišljen kao način da se mladi ljudi koji su izabrali turizam kao profesiju podstaknu da rade na sebi i da usavršavaju svoja znanja i stručnost kako bi se istakli, pomogli razvoju turizma, bili nagrađeni za svoj rad i dobili motivaciju za još značajniji napredak.
 
Tako će na MEKST konferenciji ove godine biti izabrana tri laureata - nosioca titula:
• Najbolji mladi lider u turizmu
• Najbolji mladi travel instagramer i
• Najbolja omladinska turistička agencija.
 
Više o samoj konferenciji, programu 8. MEKST konferencije i svim pratećim aktivnostima, saznaćete na: www.mekstconference.com. 
 
 
 
 

 

Comments (0)

Connected news

Conferences
Ruralni turizam može doprineti lokalnom ekonomskom razvoju, očuvanju tradicije i podršci ruralnim zajednicama
11. July 2024
Drugi Kongres ruralnog turizma Vojvodine održan je 5. i 6. jula u hotelu Vila Breg u...
Conferences
Save the date: HOW Festival se ove godine održava u decembru
10. July 2024
HOW Festival, jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Evropi, ove godine se po prvi...
Conferences
U aprilu 2025 - 3. REGIONALNA Hotel Housekeeping KONVENCIJA!
30. May 2024
Udruženje "Ambasadori dobre usluge" najavili su 3. REGIONALNU Hotel Housekeeping...
Conferences
Samit
22. May 2024
Glavni grad Bosne i Hercegovine biće domaćin jednog od najznačajnijih događaja 2024. godine...