Međunarodna konferencija studenata turizma i hotelijerstva – MEKST - održaće se od 22. do 24. novembra u Novom Sadu

14. November 2019
Međunarodna konferencija studenata turizma i hotelijerstva – MEKST - održaće se od 22. do 24. novembra u Novom Sadu

 U okviru šeste međunarodne konferencije za turizam i hotelijerstvo koja se održava od 22. do 24. Novembra u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, učesnici će imati prilike da slušaju renomirane predavače koji imaju veliki doprinos na polju svetskog turizma. Tematika događaja biće bazirana na primeni digitalnog marketinga u turizmu, novim trendovima u hotelijerstvu i MICE turizmu, što daje mogućnost budućim i sadašnjim turističkim radnicima da efektivno razmišljaju u pravcu razvijanja sopstvene profesije.

Na dan konferencije 23. Novembra, ljudi optimističnog duha, odlučni da steknu nova iskustva i kontakte iz sfere turizma, ispuniće sale Kongresnog centra “Master” i zaista potvrditi značaj Omladinske prestonice Evrope. Sadržaj konferencije će ove godine po drugi put obogatiti Career Fair, u sklopu kog će se predstaviti pojedine visokoobrazovne institucije i hoteli, sa ciljem da pruže adekvatne informacije učesnicima o budućoj edukaciji ili pak eventualnim praksama i zaposlenjima.
 
O značajnosti MEKST konferencije govori i ta činjenica da je podržana od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada, kao i Prirodno matematičkog fakulteta iz Novog Sada. Očekuje se veliki broj učesnika koji će ove godine nadmašiti 1200, a oni dolaze iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Rumunije i drugih zemalja.
 
Svako ko je zainteresovan da uplovi u MEKST avanturu i stekne “Svetsko iskustvo na dohvat ruke”, može da se informiše i preko zvanične stranice događaja http://www.mekstconference.com/ . 
Comments (0)

Connected news

Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Conferences
Dodeljene nagrade
19. December 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Conferences
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. December 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...