6. MEKST konferencija od 22. do 24. novembra u Novom Sadu

16. September 2019
6. MEKST konferencija od 22. do 24. novembra u Novom Sadu

Ove godine, MEKST konferencija će se održati 6. put po redu, u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, od 22. do 24.11.2019. godine.

MEKST konferencija okuplja preko 1000 učesnika iz 15 zemalja Evrope i bavi se aktuelnim temama i novim trendovima u oblasti turizma i hotelijerstva.
 
Ovu godinu će obeležiti teme "Primena digitalnog marketinga u turizmu", "Novi trendovi u hotelijerstvu" i "MICE turizam".
 
Učesnicima će se obratiti 12 predavača iz 7 zemalja. Priznati stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, turizma, hotelijerstva i MICE industrije govoriće o trenutnom stanju na tržištu, kao i o tome na koje se sve načine može poboljšati poslovanje.

U okviru sesije novi trendovi u hotelijerstvu, učesnici panela koji poseduju dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu, probaće da odgovore na pitanje „Jesmo li spremni za goste digitalnog doba sutrašnjice?“. Sa pričom o kongresnoj industriji, obratiće se lideri u ovoj oblasti: Linda Pereira, vlasnik, CPL Events; Rob Davidson, generalni direktor, MICE Knowledge; Sandro Carnicelli, vođa master programa "Međunarodna organizacija događaja" na Univerzitetu zapadne Škotske.

Više informacija o programu konferencije, predavačima i prijavi možete pronaći na sajtu MEKST konferencije www.mekstconference.com.

Comments (0)

Connected news

Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Conferences
Dodeljene nagrade
19. December 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Conferences
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. December 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...