"Serbian Tourism Forum" 18. oktobra u Beogradu

19. September 2017
'Serbian Tourism Forum' 18. oktobra u Beogradu

“Ovic Consulting” iz Londona, agencija specijalizovana za marketing u turizmu, udruženje “Mladi za turizam”i organizacija “Marketing Workshop”, po prvi put organizuju "Serbian Tourism Forum" (STF), jedinstven događaj koji će okupiti stručnjake koji istražuju i prate najnovije trendove u turističkom marketingu. Okosnica konferencije biće segmentacija i targetiranje novih tržišta.

Na konferenciji će, između ostalih, govoriti: Tijana Maljković (sekretar Udruženja za turizam - Privredna komora Srbije), Miodrag Popović (direktor Turističke organizacija Beograda), Vesna Vlatković (PR & marketing menadžer grupacije "A Hoteli"), Tijana Đuričić (PR menadžer Regionalne kancelarije Nemačke turističke zajednice), Branko Krasojević (direktor konsultantske agencije “Savetnik u turizmu”), Jeannine Litmanowicz (izraelski turistički konsultant), Milan Maglov (marketing stručnjak u oblasti društvenih mreža), Nenad Blagojević (novinar, turistički vodič, autor sajta “Priče sa dušom”), Miloš Petrović (web preduzetnik i bloger, sajt putuj.rs), Raleigh Bruce (američki bloger)...

Na samom forumu učesnici će imati priliku ne samo da slušaju, već i da postavljaju pitanja, kao i da podele sa gostima svoja iskustva i probleme sa kojima se susreću u svakodnevnom radu.

U tekućoj godini, jedan od organizatora STF konferencije “Ovic Consulting”, sproveo je istraživanje na našem tržištu o ključnim karakteristikama Srbije iz turističkog ugla. Rezultati istraživanja biće predstavljeni na samom događaju.

Konferencija će se održati u sredu, 18. oktobra 2017. godine sa početkom u 9h, u  hotelu Zira, Ruzveltova 35.

Karte za konferenciju možete obezbediti OVDE, a program preuzeti u prilogu.

Download documents

SERBIAN TOURISM FORUM - PROGRAM
Download PDF
Comments (0)

Connected news

Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Conferences
Dodeljene nagrade
19. December 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Conferences
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. December 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...