"Hrana kao lek" - tema nastupa "Merkura" na Wellness & Spa Festu

12. Oktobar 2015
Promotivna fotografija
Promotivna fotografija
Promotivna fotografija
Promotivna fotografija
Promotivna fotografija

Prvi "UNIQA Wellness & Spa Fest" u Srbiji, posvećen zdravlju i preventivi, održan je 10. oktobra 2015. u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma. Specijalna bolnica "Merkur" bila je deo ovog događaja, kao ustanova koja je odavno prepoznala značaj wellness sadržaja, uvrstivši ih u svoje programe zdravlja.

Kada je u "Merkuru" 2005. godine otvoren wellness centar "Fons Romanus", započeta je revolucija u konceptu banjskog lečenja, s obzirom da je to bio prvi wellness centar u banjama Srbije. Gosti "Merkura" su tada dobili kompletnu zdravstvenu uslugu - vrhunsku medicinu i kvalitetnu relaksaciju. Danas, 10 godina kasnije, "Merkur" je otvaranjem spa centra "Rimski izvor" ponudio uslugu po kojoj će se u budućnosti prepoznavati i Vrnjačka Banja i Srbija. "Rimski izvor" u svom sastavu ima pet savremenih centara: Wellness centar, Centar za masaže, Centar medicinske estetike, Peloid centar i Balneo centar - ističe se u saopštenju SB "Merkur". 

Na "UNIQA Wellness & Spa Festu", "Merkur" se predstavio pod sloganom "Hrana kao lek", čime je ponovljen nastup koji je priredio u paviljonu Srbije na EXPO u Milanu.

Bila je to moderna prezentacija "Merkura", kao savremene zdravstvene ustanove koja je uspela da spoji tradiciju lečenja prirodnim faktorom sa najmodernijom dijagnostikom, kvalitetnom opremom, obučenim kadrovima i atraktivnim programima. Prezentacija je bila obogaćena vizuelnim i muzičkim efektima, uz demonstraciju wellness usluga i degistaciju proizvoda "Merkurove" kuhinje, koji se baziraju na organskim namirnicama.

Više informacija o "UNIQA Wellness & Spa festu" možete pronaći OVDE

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...