Najavljujemo: Inspirativno putovanje kroz čaroliju wellness-a

02. Avgust 2019
Najavljujemo: Inspirativno putovanje kroz čaroliju wellness-a

Posle pune tri godine, „Turistički Svet“ s radošću najavljuje III međunarodni  Wellness & Spa Fest, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizam i telekomunikacije Republike Srbije, obećavajući novo, inspirativno putovanje kroz čaroliju wellness-a, ovog puta s fokusom na “zdravlju iz vode”! Kada se rodila ideja o wellness festivalu, priča o wellness-u bila je nova, intrigantna i dovoljno harizmatična da u njoj mnogi potraže i lek i - relaksaciju. U međuvremenu, prerasla je u čitavu industriju i ozbiljan biznis - vredan 4,2 biliona dolara na globalnom nivou, koji će se u godinama koje su pred nama tek razvijati.  O tome svedoči Svetska zdravstvena organizacija predvišajući da će zaštita zdravlja i briga o zdravlju u budućnosti biti jedna od najjačih i najbrže rastućih svetskih industrija i jedan od najvećih pokretača turističkih kretanja, pa će snažna sinergija zdravlja i turizma do 2030. činiti čak 22% svetskog BDP-a! 

Zato je novo okupljanje pod brendom Wellness & Spa Fest, 9. novembra, u hotelu Metropol u Beogradu, i te kako značajno! Udruživši i ovog puta svoj kreativni potencijal, Turistički Svet i Wellness Akademija Peđa Filipović predstaviće benefite domaće i međunarodne wellness & Spa industrije, njene neverovatne potencijale, filozofiju, kulturu, trendove…, otkrivajući istinsku magiju wellness-a onima koji su u ozbiljnoj potrazi za sopstvenim „Svetim gralom“ fizičkog i duhovnog zdravlja i lepote.

…Udahni Život…

Da podsetimo, Wellness & SPA Fest je: jedinstvena, proaktivna, kompleksna priča, jedan od do sada najzanimljivijih događaja po svom konceptu, sadržaju, učesnicima, porukama i efektima. On motiviše i inspiriše na pozitivne promene u odnosu prema zdravlju, životnoj filozofiji, životu u celini, daje inpute za postizanje energetskog balansa na fizičkom i mentalnom nivou, za veću toleranciju na stres i veće zadovoljstvo sobom, s nedvosmislenim pozitivnim uticajem na sve sfere života i rada.

…Oseti Zdravlje…

Više kroz praksu nego teoriju, više uz igru i rituale za opuštanje, nego uz klasične promotivne forme, govoriće se tokom čak osam časova uzbudljivog, programa o aktivnom, zdravom životu za sve slojeve stanovništva. Biće to zanimljivo globalno putovanje kroz svet wellness-a uz mnoštvo različitih simultanih aktivnosti: obavezan „pozdrav životnoj energiji“, atraktivne promocije poznatih hotelskih, banjskih i nezavisnih wellness & spa centara, kao i turističkih destinacija, prezentacija novih proizvoda, usluga, wellness & Spa koncepata i trendova, zanimljivih radionica, vežbi sa profesionalnim trenerima, besplatnih tretmana i konsultacija sa stručnjacima iz raznih oblasti čiji je lajtmotiv “zdravlje”, ali i učešće poznatih javnih ličnosti na Festivalu – promotera zdravih stilova života, degustacije zdrave hrane i napitaka, igru i smeh kao sastavni deo koncepta zdravlja, a sve to u atmosferi koja sinergijom dekoracije, muzike, boja i mirisa daje tako potreban impuls fizičkoj i mentalnoj relaksaciji. Ekskluzivno, u ulozi promotera, ove godine će se naći i ambasadori nekih zemalja akreditovani u Srbiji, koji će na svoj način, promovisati svoju zemlju i poznate turističke i wellness destinacije.

…Budi Srećan!

Iako će ovogodišnji Wellness & Spa Fest obilovati iznenađenjima, po nečemu će, ipak, biti sasvim poseban i neponovljiv: čitav događaj biće jedan neobičan omaž prvom wellness ambasadoru Srbije Peđi Filipoviću, u znak zahvalnosti za 30 godina uloženih u obrazovanje više od 30.000 masera u školi masaže „Profesional“,  gradeći istovremeno svoju „Planetu ljubavi“. Zato će kruna celodnevnog događaja biti dodela godišnjih priznanja pod brendom Ambasadori dobre usluge najuspešnijima u wellness & Spa industriji. Uz koktel, program u kojem će učestvovati mnoštvo ličnosti iz javnog i kulturnog života, i razmenu magične kreativne energije – pogasiće se svetla još jednog čarobnog festivala, čija će misija biti ispunjena jer će svi svi osetiti istinsku radost uživanja u životu i blagodetima zdravlja! Jer, kad se sve sabere i oduzme - samo je to prava SREĆA!

Zato, SAVE THE DATE: 9. Novembar – 10h, hotel Metropol - Beograd!
U ime organizatora,

 

 

 

 

Poslednji komentari

Irena K Mijanovic
Ponedeljak , 04.11.2019. 20:22h
Preporuka:
1
+
0
-
Hvala na pozivu.Nisam u mogucnosti da prisustvujem ovom festu. Postujem I podrzavam ovakav program u ime zdravlja , vjere, ljubavi i nade. Moja malenkost Mijanovic irena

Povezane vesti

Sajmovi
Sajam knjiga u Novom Sadu: Besplatan ulaz i popusti do 70 odsto
14. Mart 2024
Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od...
Sajmovi
Ove godine Sajam turizma i Sajam HORECA-OPREMA obišlo 42.453 posetilaca
26. Februar 2024
Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i...
Sajmovi
Grčka država-partner na 45. Međunarodnom sajmu turizma
30. Januar 2024
Država-partner na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od...
Sajmovi
45. Sajam turizma od 22. do 25. februara 2024.
15. Januar 2024
Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u...