Prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna

08. April 2019
Prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna

Ove godine sredinu juna u Beogradu će obeležiti "Wine Garden", nova manifestacija, koja će biti održana u Botaničkoj bašti, jednom od najlepših prostora centra grada. Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.

U skladu sa izuzetnim okruženjem i atmosferom koju, u letnjim danima, pruža ova divna zelena oaza, "Wine Garden" tokom vikenda 15. i 16. juna donosi u srce Beograda karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.

Vrata Botaničke bašte će biti otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da  uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19h, uz laganu šetnju kroz baštu. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana će biti organizovane i interesantne vinske radionice, filmske promocije, najave i još puno zabavnih sadržaja.

Pored dnevnih programa obe večeri će biti začinjene i koncertima. U subotu 15. juna od 20h koncert će održati Lena Kovačević, dok će u nedelju 16. juna, takođe od 20h, održati koncert sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis. 

Danas počinje prodaja karata preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstixa, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Biće omogućen izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora broj karata je limitiran, a više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i fb stranici: winegardenbelgrade.

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restoraterstvo
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. Decembar 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...