Sutra počinje "Lovefest Experience"

23. Novembar 2016
Sutra počinje 'Lovefest Experience'

Lovefest Experience, dugo očekivani koncert svetske tehno legende Jeff Mills-a i Simfonijskog orkestra RTS-a počinje 24. novembra u 21h u BelExpo centru u Beogradu. Mills je već stigao u prestonicu i na današnjoj konferenciji za medije istakao da jedva čeka sutrašnji događaj, za koji kaže da ne spaja samo različite muzičke žanrove, već i različite generacije.

- Predstavnike Lovefesta već dobro poznajem, a juče sam imao priliku da upoznam i prvi put sviram sa Simfonijskim orkestrom RTS-a i dirigentom Bojanom Suđićem. Već posle prve probe bio sam siguran da će ovo biti odličan koncert i uzbuđen sam da se sutra po prvi put na ovaj način predstavim beogradskoj publici - rekao je Mills.

U BelExpo centru sutra uveče biće odsvirano 14 numera, među kojima je i kultna pesma “The bells”, a tokom koncerta umetnik će publici predstaviti i objasniti svaku od svojih izvedbi i tako nas povesti na jedinstveno muzičko putovanje.

Jeff Mills zaljubljen u srpsku hranu

Legendarni di-džej se u Beograd vratio posle čak dve decenije i čim je sleteo želeo je da ponovo uživa u tradicionalnoj srpskoj kuhinji. Tako su se juče na njegovom meniju našli ćevapčići i kajmak, a do koncerta će imati priliku i da prošeta prestonicom i ponovo uživa u glavnom gradu.

Ovako će izgledati satnica prvog Lovefest Experience-a

Pre zvaničnog početka koncerta, srpski di-džej Marko Milosavljević imaće poseban set u kome će puštati eksperimentalnu muziku, kao uvod u posebnu muzičku priča Jeff Mills-a i Simofnijskog orkestra RTS-a. Zvaničan početak koncerta zakazan je za 21:30h, a nekoliko minuta pre toga sve posetioce očekuje posebno iznenađenje. Posle ponoći, u BelExpu će nastupiti i pionir regionalne tehno scene Dejan Milićević, kao i mladi di-džej Kristijan Molnar. Za sve posetioce kapije će biti otvorene od 20h.

Zbog velikog interesovanja organizatori su danas u prodaju pustili kontigent od poslednjih 100 ulaznica, koje možete kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Dolce&Gabbana kreirali tijaru za Operski bal u Beču
22. Novembar 2017
Svake godine kompanija Swarovski angažuje nekog međunarodno priznatog dizajnera za izradu...
Razno
Zemlje u kojima je najlakše naći posao
02. Novembar 2017
Prema izveštaju OECD, s obzirom na broj aktivne radne snage, stanovništva i radnih...
Razno
Brojne poznate ličnosti podržale akciju HISBAS
02. Novembar 2017
Udruženje HISBAS (Hidrocefalus i spina bifida Asocijacija Srbije) organizovalo je u beogradskom...
Razno
Jubilej Društva prijatelja Alžira - 15 godina rada
31. Oktobar 2017
Ambasador Alžira u Srbiji, Abdelhamid Šebšub organizovao je, u ambasadi svoje...