Starwood festival od 29. aprila do 1. maja u Zvezdarskoj šumi

28. April 2017
Starwood festival od 29. aprila do 1. maja u Zvezdarskoj šumi

Muzika, sport, edukacija, priroda i festivalska atmosfera i ove godine će prvomajski praznik učiniti potpuno drugačijim od tradicionalnih proslava. U Zvezdarskoj šumi će se od 29. aprila do 1. maja održati Starwood festival na otvorenom sa bogatim i raznovrsnim programom. Događaj je tematski podeljen na kulturno-umetnički, sportsko-rekreativni i ekološki deo programa.

Početak je zakazan za subotu, 29. april, u 20 sati i tada će pred posetiocima nastupiti bendovi Mistake Mistake, Divert, Grešnici... Nedelja će biti centralni dan i počeće sportsko-rekreativnim aktivnostima, igraće se basket, posetioci će moći da se oprobaju u pikadu i boćanju, biće organizovan trkački trening...

Program će biti prilagođen deci, roditeljima i najstarijim rekreativcima. Tog dana će biti održana i likovna kolonija, umetnička radionica u prirodi, a ulični zabavljači će se baviti decom. U večernjim satima sviraće Stil, Tobija, Čudnoređe...

Prvog maja program počinje već od 7 sati urankom – svirkom neafirmisanih bendova. Pored sportskih aktivnosti biće organizovano predavanje o biljnom diverzitetu Zvezdarske šume, takmičenje u prepoznavanju biljaka i na kraju dobrovoljno čišćenje šume.

Cilj je podizanje svesti o značaju šume na Zvezdari, zdravog načina života, rekreacije u prirodi... Organizatori su Šumsko udruženje širokih ambicija - ŠUŠA, uz podršku Opštine Zvezdara i JKP Gradsko zelenilo.

Izvor: Politika

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Belfis - Prvi sajam rekreacije i fitnesa u septembru u Beogradu
17. Avgust 2017
Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Saveza za rekreaciju i...
Razno
Održano veče Pakistana u Beogradu - Moda kao odraz tradicije i kulture
15. Avgust 2017
Povodom obeležavanja Dana nezavisnosti Islamske Republike Pakistan, ambasador ove zemlje u...
Razno
Beč uvodi „ulice za igru“
14. Avgust 2017
Ulice u kojima će deca imati „pravo prvenstva“ ubuduće će se sve više...
Razno
Čuvena indijska plesačica u Madlenijanumu povodom dva velika jubileja Indije
11. Avgust 2017
Povodom obeležavanja dva velika jubileja, 70 godina nezavisnosti Indije i 70. godišnjice...