Starwood festival od 29. aprila do 1. maja u Zvezdarskoj šumi

28. April 2017
Starwood festival od 29. aprila do 1. maja u Zvezdarskoj šumi

Muzika, sport, edukacija, priroda i festivalska atmosfera i ove godine će prvomajski praznik učiniti potpuno drugačijim od tradicionalnih proslava. U Zvezdarskoj šumi će se od 29. aprila do 1. maja održati Starwood festival na otvorenom sa bogatim i raznovrsnim programom. Događaj je tematski podeljen na kulturno-umetnički, sportsko-rekreativni i ekološki deo programa.

Početak je zakazan za subotu, 29. april, u 20 sati i tada će pred posetiocima nastupiti bendovi Mistake Mistake, Divert, Grešnici... Nedelja će biti centralni dan i počeće sportsko-rekreativnim aktivnostima, igraće se basket, posetioci će moći da se oprobaju u pikadu i boćanju, biće organizovan trkački trening...

Program će biti prilagođen deci, roditeljima i najstarijim rekreativcima. Tog dana će biti održana i likovna kolonija, umetnička radionica u prirodi, a ulični zabavljači će se baviti decom. U večernjim satima sviraće Stil, Tobija, Čudnoređe...

Prvog maja program počinje već od 7 sati urankom – svirkom neafirmisanih bendova. Pored sportskih aktivnosti biće organizovano predavanje o biljnom diverzitetu Zvezdarske šume, takmičenje u prepoznavanju biljaka i na kraju dobrovoljno čišćenje šume.

Cilj je podizanje svesti o značaju šume na Zvezdari, zdravog načina života, rekreacije u prirodi... Organizatori su Šumsko udruženje širokih ambicija - ŠUŠA, uz podršku Opštine Zvezdara i JKP Gradsko zelenilo.

Izvor: Politika

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Gradonačelnik Rabata u poseti Beogradu
21. Septembar 2017
Povodom 60 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Republike Srbije i Kraljevine...
Razno
BeeShaper za tri godine postao najveća
04. Septembar 2017
Najveća regionalna baza korisnika za internet promociju brendova, BeeShaper startap, proslavlja...
Razno
Biciklijada u Ljuboviji drugog vikenda septembra
01. Septembar 2017
Devetu godinu za redom, drugog vikenda septembra u Ljuboviji organizuje se...
Razno
Međunarodni
31. Avgust 2017
Gastro–turističko–humanitarna manifestacija "Bean festival" biće održan...