Recite zbogom borama i podočnjacima uz pomoć švajcarskih "Skincode" preparata

29. Mart 2017
Recite zbogom borama i podočnjacima uz pomoć švajcarskih 'Skincode' preparata

Svetski eksperti iz kozmetologije i dermatologije stvorili su liniju "Skincode", sa posebnim akcentom na preparate za negu kože oko očiju, zbog kojih sada, po prvi put, zaista možemo reći "zbogom" borama i tamnim podočnjacima.

„Skincode“ dermokozmetičke proizvode kreirala je i razvila jedna od najuglednijih inovativnih i modernih istraživačkih kompanija u Švajcarskoj.

Ruska prinčevska porodica Massalsky je stvorila ovu liniju, što nije prvi kozmetički brend iza kojeg stoje. Njihov prvenac je kozmetika „La praire“, nakon čijeg uspeha su se upustili u avanturu stvaranja novog visokokvalitetnog brenda. Tako je 1998. godine nastala linija „Skincode“.

„Skincode“ nije samo kozmetika - već formula za zdravu i lepu kožu. Bazirana je na najsofisticiranijim dermatološkim i medicinskim ispitivanjima, biološki aktivnim sastojcima, kao i biljnim ekstraktima u najčistijem obliku. Koristeći aktuelna otkrića iz dermatologije, kombinovana sa biotehnološkim dostignućima, kreatori „Skincode“ brenda stvorili su efikasne preparate, koji omogućavaju medicinski stepen nege kože.

"Skincode" nudi dve linije kozmetičkih proizvoda: ESSENTIALS i EXCLUSIVE, ciljano formulisane da deluju na sve potrebe čak i najzahtevnije kože. Essentials proizvodi namenjeni su hiperosetljivoj koži i ne sadrže konzervanse, boje, mirise i supstance životinjskog porekla. Exclusive proizvodi su formulisani za zrelu kožu i ne sadrže alergene mirise i parabene.

Celokupna proizvodnja se obavlja isključivo u Švajcarskoj, koja je poznata po svojim neprikosnovenim, visokim laboratorijskim i proizvođačkim (GLP i GMP) standardima. Takođe, "Skincode" poštuje i prati najnovije, veoma stroge regulatorne zahteve Evropske Unije, prema kojima je bezbednost kozmetičkog proizvoda na prvom mestu, kao i trend zabrane testiranja kozmetičkih proizvoda na životinjama.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Belfis - Prvi sajam rekreacije i fitnesa u septembru u Beogradu
17. Avgust 2017
Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Saveza za rekreaciju i...
Razno
Održano veče Pakistana u Beogradu - Moda kao odraz tradicije i kulture
15. Avgust 2017
Povodom obeležavanja Dana nezavisnosti Islamske Republike Pakistan, ambasador ove zemlje u...
Razno
Beč uvodi „ulice za igru“
14. Avgust 2017
Ulice u kojima će deca imati „pravo prvenstva“ ubuduće će se sve više...
Razno
Čuvena indijska plesačica u Madlenijanumu povodom dva velika jubileja Indije
11. Avgust 2017
Povodom obeležavanja dva velika jubileja, 70 godina nezavisnosti Indije i 70. godišnjice...