Recite zbogom borama i podočnjacima uz pomoć švajcarskih "Skincode" preparata

29. Mart 2017
Recite zbogom borama i podočnjacima uz pomoć švajcarskih 'Skincode' preparata

Svetski eksperti iz kozmetologije i dermatologije stvorili su liniju "Skincode", sa posebnim akcentom na preparate za negu kože oko očiju, zbog kojih sada, po prvi put, zaista možemo reći "zbogom" borama i tamnim podočnjacima.

„Skincode“ dermokozmetičke proizvode kreirala je i razvila jedna od najuglednijih inovativnih i modernih istraživačkih kompanija u Švajcarskoj.

Ruska prinčevska porodica Massalsky je stvorila ovu liniju, što nije prvi kozmetički brend iza kojeg stoje. Njihov prvenac je kozmetika „La praire“, nakon čijeg uspeha su se upustili u avanturu stvaranja novog visokokvalitetnog brenda. Tako je 1998. godine nastala linija „Skincode“.

„Skincode“ nije samo kozmetika - već formula za zdravu i lepu kožu. Bazirana je na najsofisticiranijim dermatološkim i medicinskim ispitivanjima, biološki aktivnim sastojcima, kao i biljnim ekstraktima u najčistijem obliku. Koristeći aktuelna otkrića iz dermatologije, kombinovana sa biotehnološkim dostignućima, kreatori „Skincode“ brenda stvorili su efikasne preparate, koji omogućavaju medicinski stepen nege kože.

"Skincode" nudi dve linije kozmetičkih proizvoda: ESSENTIALS i EXCLUSIVE, ciljano formulisane da deluju na sve potrebe čak i najzahtevnije kože. Essentials proizvodi namenjeni su hiperosetljivoj koži i ne sadrže konzervanse, boje, mirise i supstance životinjskog porekla. Exclusive proizvodi su formulisani za zrelu kožu i ne sadrže alergene mirise i parabene.

Celokupna proizvodnja se obavlja isključivo u Švajcarskoj, koja je poznata po svojim neprikosnovenim, visokim laboratorijskim i proizvođačkim (GLP i GMP) standardima. Takođe, "Skincode" poštuje i prati najnovije, veoma stroge regulatorne zahteve Evropske Unije, prema kojima je bezbednost kozmetičkog proizvoda na prvom mestu, kao i trend zabrane testiranja kozmetičkih proizvoda na životinjama.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Gradonačelnik Rabata u poseti Beogradu
21. Septembar 2017
Povodom 60 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Republike Srbije i Kraljevine...
Razno
BeeShaper za tri godine postao najveća
04. Septembar 2017
Najveća regionalna baza korisnika za internet promociju brendova, BeeShaper startap, proslavlja...
Razno
Biciklijada u Ljuboviji drugog vikenda septembra
01. Septembar 2017
Devetu godinu za redom, drugog vikenda septembra u Ljuboviji organizuje se...
Razno
Međunarodni
31. Avgust 2017
Gastro–turističko–humanitarna manifestacija "Bean festival" biće održan...