Peti Beogradski festival art joge 21. maja

15. Maj 2019
Peti Beogradski festival art joge 21. maja

U centralnom holu TC Delta city – Novi Beograd, u organizaciji Joga saveza Srbije – nadležnog nacionalnog saveza za oblast joge u RS, Vojvođanskog i Beogradskog joga saveza, a pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije, održaće se peti Beogradski festival art joge Similiris u Srbiji 21. maja od 12-20 h, a organizator je obezbedio besplatan ulaz za sve posetioce Delta city-ja.

Na Festivalu art joge će šira javnost imati priliku bliže da se upozna sa Art jogom “Similiris”- stilom joge koji  je sve popularniji u svetu. U programu će učestvovati joga studija koji neguju ovaj stil joge u našoj zemlji. U programu će biti predstavljeni i specijalizovani programi: Joga za zdravo starenje, Korporativna joga i Joga za decu.

Potreba za organizovanjem Festivala art joge je sve veća. Popularnost ovog stila joge leži u činjenici da Art joga Similiris zadovoljava suštinske potrebe savremenog čoveka - mogućnost da se kroz dinamičku fizičku aktivnost postigne oslobađanje od fizičkih tenzija i mentalne napetosti. Ključne dobrobiti Art joge Similiris su zdravlje, lepota i smirenost.

Art joga Similiris je stil joge u kome se prepliću joga položaji i elementi savremenog - modernog umetničkog pokreta. Poštujući osnovna načela izvođenja joga položaja, uz sklad pokreta, disanja i pažnje, uvodeći muziku i ritam, u nastupima ART JOGE SIMILIRIS postiže se snažan scenski utisak.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....