Osnovana nova marketinška agencija u oblasti turizma

04. Jul 2017
Osnovana nova marketinška agencija u oblasti turizma

Agenciju “Mindhaus”, specijalizovanu za poslove strateških komunikacija, marketinga i brendiranja kompanija i institucija u oblasti turizma osnovala je “V+O” Grupa u saradnji sa Iossif-om Parsalis-om, jednim od najiskusnijih rukovodilaca u ovom sektoru u Grčkoj.

“V+O” grupa ima bogato iskustvo u marketingu i komunikacijama u oblasti turizma, uključujući rad za aviokompanije, aerodrome, ugostiteljstvo i turističke destinacije, pa je odlučeno da se osnuje agencija “Mindhaus”, kako bi efikasnije podržala turističku industriju, kao najbrže rastući privredni sektor u Grčkoj. Ova poslovna inicijativa, dolazi kao prirodni razvoj “V+O” grupe, s obzirom na njenu istoriju i rezultate. 

“Mindhaus” ima za cilj da popuni prazninu u strateškoj, detaljnoj i sveobuhvatnoj komunikaciji u oblasti turizma. Kao strateški konsultant i partner kompanijama koje posluju u turističkom sektoru, ova agencija će ponuditi usluge koje pokrivaju sve faze komunikacije, kako u Grčkoj, tako i u inostranstvu. Počevši od istraživanja, analize i planiranja, do strateškog dizajna, digitalne komunikacije i integrisane implementacije i evaluacije marketinške komunikacije i aktivacija. 

- Osnivanje “Mindhaus” agencije je odgovor na sektor koji najbrže raste, potpomognut znanjem i iskustvom “V+O” grupe. Veliko nam je zadovoljstvo da poželimo Iossif-u Parsalis-u dobrodošlicu u naš tim. Iossif ima veliko iskustvo i široko znanje o turističkoj industriji, što nas čini još sigurnijim u uspeh naše nove poslovne inicijative - naveo je Thomas Varvitsiotis, predsednik “V+O” Grupe.

- Postavili smo visoke ciljeve od samog početka. Zavrnuli smo rukave. Ova prilika koju sam dobio je čast i osećam da s njom dolazi velika odgovornost. Cilj “Mindhaus” agencije je da bude partner sa klijentom i da pomogne u rastu njegovog biznisa. Želimo da savetujemo preduzetnika i pomognemo mu da ispuni ciljeve koje je postavio. “Mindhaus” će biti strateška organizacija, koja nudi integrisane marketinške i komunikacijske usluge - izjavio je Iossif Parsalis, generalni direktor nove agencije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Belfis - Prvi sajam rekreacije i fitnesa u septembru u Beogradu
17. Avgust 2017
Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Saveza za rekreaciju i...
Razno
Održano veče Pakistana u Beogradu - Moda kao odraz tradicije i kulture
15. Avgust 2017
Povodom obeležavanja Dana nezavisnosti Islamske Republike Pakistan, ambasador ove zemlje u...
Razno
Beč uvodi „ulice za igru“
14. Avgust 2017
Ulice u kojima će deca imati „pravo prvenstva“ ubuduće će se sve više...
Razno
Čuvena indijska plesačica u Madlenijanumu povodom dva velika jubileja Indije
11. Avgust 2017
Povodom obeležavanja dva velika jubileja, 70 godina nezavisnosti Indije i 70. godišnjice...