Osnovana nova marketinška agencija u oblasti turizma

04. Jul 2017
Osnovana nova marketinška agencija u oblasti turizma

Agenciju “Mindhaus”, specijalizovanu za poslove strateških komunikacija, marketinga i brendiranja kompanija i institucija u oblasti turizma osnovala je “V+O” Grupa u saradnji sa Iossif-om Parsalis-om, jednim od najiskusnijih rukovodilaca u ovom sektoru u Grčkoj.

“V+O” grupa ima bogato iskustvo u marketingu i komunikacijama u oblasti turizma, uključujući rad za aviokompanije, aerodrome, ugostiteljstvo i turističke destinacije, pa je odlučeno da se osnuje agencija “Mindhaus”, kako bi efikasnije podržala turističku industriju, kao najbrže rastući privredni sektor u Grčkoj. Ova poslovna inicijativa, dolazi kao prirodni razvoj “V+O” grupe, s obzirom na njenu istoriju i rezultate. 

“Mindhaus” ima za cilj da popuni prazninu u strateškoj, detaljnoj i sveobuhvatnoj komunikaciji u oblasti turizma. Kao strateški konsultant i partner kompanijama koje posluju u turističkom sektoru, ova agencija će ponuditi usluge koje pokrivaju sve faze komunikacije, kako u Grčkoj, tako i u inostranstvu. Počevši od istraživanja, analize i planiranja, do strateškog dizajna, digitalne komunikacije i integrisane implementacije i evaluacije marketinške komunikacije i aktivacija. 

- Osnivanje “Mindhaus” agencije je odgovor na sektor koji najbrže raste, potpomognut znanjem i iskustvom “V+O” grupe. Veliko nam je zadovoljstvo da poželimo Iossif-u Parsalis-u dobrodošlicu u naš tim. Iossif ima veliko iskustvo i široko znanje o turističkoj industriji, što nas čini još sigurnijim u uspeh naše nove poslovne inicijative - naveo je Thomas Varvitsiotis, predsednik “V+O” Grupe.

- Postavili smo visoke ciljeve od samog početka. Zavrnuli smo rukave. Ova prilika koju sam dobio je čast i osećam da s njom dolazi velika odgovornost. Cilj “Mindhaus” agencije je da bude partner sa klijentom i da pomogne u rastu njegovog biznisa. Želimo da savetujemo preduzetnika i pomognemo mu da ispuni ciljeve koje je postavio. “Mindhaus” će biti strateška organizacija, koja nudi integrisane marketinške i komunikacijske usluge - izjavio je Iossif Parsalis, generalni direktor nove agencije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
BeeShaper za tri godine postao najveća
04. Septembar 2017
Najveća regionalna baza korisnika za internet promociju brendova, BeeShaper startap, proslavlja...
Razno
Biciklijada u Ljuboviji drugog vikenda septembra
01. Septembar 2017
Devetu godinu za redom, drugog vikenda septembra u Ljuboviji organizuje se...
Razno
Međunarodni
31. Avgust 2017
Gastro–turističko–humanitarna manifestacija "Bean festival" biće održan...
Razno
Najveći teleskop jugoistočne Evrope nalaziće se u Prokuplju
31. Avgust 2017
Do kraja ove godine, ukoliko to vremenske prilike dozvole, biće završen trajni paviljon...