Malezijski dobrotvorni bazar - 13. maj 2017. u Radisson Blu Old Mill hotelu

02. Maj 2017
Malezijski dobrotvorni bazar - 13. maj 2017. u Radisson Blu Old Mill hotelu

Ambasada Malezije u Beogradu organizuje 5. Malezijski dobrotvorni bazar, koji će biti održan u subotu, 13. maja 2017 godine od 11:00 do 16:00 časova u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. 

Bazar je humanitarna manifestacija za celu porodicu koja nudi mnoštvo privlačnih sadržaja za posetioce svih životnih dobi, otvorena za javnost, a ulaz je slobodan. 
 
Kao i svake godine, Bazar je usredsređen na skretanje pažnje javnosti na pojedinu socijalno ugroženu grupu, kao i prikupljanje pomoći za specifičnu humanitarnu organizaciju. Ove godine, prihodi sa Malezijskog dobrotvornog bazara će biti donirani fondaciji „Podrži život“ koja omogućava teško oboleloj deci da dobiju odgovarajući medicinski tretman. 
 
Bazar će podržati oko 50 društveno odgovornih kompanija, kao i nekoliko drugih ambasada azijskih država koje će prodavati i promovisati svoje proizvode u dobrotvorne svrhe.  
 
Posetioci Malezijskog dobrotvornog bazara 2017 će imati priliku da dožive malezijsku kulturu kroz izložbe umetnina, rukotvorina i tradicionalnih nošnji, degustaciju specijaliteta malezijske hrane i pića, kao i kulinarske specijalitete drugih država učesnica. 
 
Bogat i raznolik kulturni program Malezijskog dobrotvornog bazara, koji će voditi domaće poznate ličnosti, će biti održavan tokom čitavog trajanja manifestacije, a sastojaće se od živih nastupa plesnih grupa, horova, lokalnih bendova, demonstracije borilačkih veština i revije tradicionalnih narodnih nošnji. Zabava za decu uključuje animatore, klovnove, mađioničare, zabavne igre i dvorce na naduvavanje. 
 
Jedna od glavnih atrakcija Bazara će biti dobrotvorna lutrija. Srećne dobitnike očekuju privlačne nagrade kao što su povratne karte za Maleziju koje obezbeđuje Turkish Airlines, turistički aranžmani lokalnih turoperatora, kompleti proizvoda brojnih sponzora.
 
Ambasada Malezije u Beogradu, Turkish Airlines i Radisson Blu Old Mill Hotel Vas pozivaju da podržite ovu plemenitu inicijativu i budete deo ovog uzbudljivog događaja.  
Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Belfis - Prvi sajam rekreacije i fitnesa u septembru u Beogradu
17. Avgust 2017
Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Saveza za rekreaciju i...
Razno
Održano veče Pakistana u Beogradu - Moda kao odraz tradicije i kulture
15. Avgust 2017
Povodom obeležavanja Dana nezavisnosti Islamske Republike Pakistan, ambasador ove zemlje u...
Razno
Beč uvodi „ulice za igru“
14. Avgust 2017
Ulice u kojima će deca imati „pravo prvenstva“ ubuduće će se sve više...
Razno
Čuvena indijska plesačica u Madlenijanumu povodom dva velika jubileja Indije
11. Avgust 2017
Povodom obeležavanja dva velika jubileja, 70 godina nezavisnosti Indije i 70. godišnjice...