Malezijski dobrotvorni bazar - 13. maj 2017. u Radisson Blu Old Mill hotelu

02. Maj 2017
Malezijski dobrotvorni bazar - 13. maj 2017. u Radisson Blu Old Mill hotelu

Ambasada Malezije u Beogradu organizuje 5. Malezijski dobrotvorni bazar, koji će biti održan u subotu, 13. maja 2017 godine od 11:00 do 16:00 časova u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. 

Bazar je humanitarna manifestacija za celu porodicu koja nudi mnoštvo privlačnih sadržaja za posetioce svih životnih dobi, otvorena za javnost, a ulaz je slobodan. 
 
Kao i svake godine, Bazar je usredsređen na skretanje pažnje javnosti na pojedinu socijalno ugroženu grupu, kao i prikupljanje pomoći za specifičnu humanitarnu organizaciju. Ove godine, prihodi sa Malezijskog dobrotvornog bazara će biti donirani fondaciji „Podrži život“ koja omogućava teško oboleloj deci da dobiju odgovarajući medicinski tretman. 
 
Bazar će podržati oko 50 društveno odgovornih kompanija, kao i nekoliko drugih ambasada azijskih država koje će prodavati i promovisati svoje proizvode u dobrotvorne svrhe.  
 
Posetioci Malezijskog dobrotvornog bazara 2017 će imati priliku da dožive malezijsku kulturu kroz izložbe umetnina, rukotvorina i tradicionalnih nošnji, degustaciju specijaliteta malezijske hrane i pića, kao i kulinarske specijalitete drugih država učesnica. 
 
Bogat i raznolik kulturni program Malezijskog dobrotvornog bazara, koji će voditi domaće poznate ličnosti, će biti održavan tokom čitavog trajanja manifestacije, a sastojaće se od živih nastupa plesnih grupa, horova, lokalnih bendova, demonstracije borilačkih veština i revije tradicionalnih narodnih nošnji. Zabava za decu uključuje animatore, klovnove, mađioničare, zabavne igre i dvorce na naduvavanje. 
 
Jedna od glavnih atrakcija Bazara će biti dobrotvorna lutrija. Srećne dobitnike očekuju privlačne nagrade kao što su povratne karte za Maleziju koje obezbeđuje Turkish Airlines, turistički aranžmani lokalnih turoperatora, kompleti proizvoda brojnih sponzora.
 
Ambasada Malezije u Beogradu, Turkish Airlines i Radisson Blu Old Mill Hotel Vas pozivaju da podržite ovu plemenitu inicijativu i budete deo ovog uzbudljivog događaja.  
Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
BeeShaper za tri godine postao najveća
04. Septembar 2017
Najveća regionalna baza korisnika za internet promociju brendova, BeeShaper startap, proslavlja...
Razno
Biciklijada u Ljuboviji drugog vikenda septembra
01. Septembar 2017
Devetu godinu za redom, drugog vikenda septembra u Ljuboviji organizuje se...
Razno
Međunarodni
31. Avgust 2017
Gastro–turističko–humanitarna manifestacija "Bean festival" biće održan...
Razno
Najveći teleskop jugoistočne Evrope nalaziće se u Prokuplju
31. Avgust 2017
Do kraja ove godine, ukoliko to vremenske prilike dozvole, biće završen trajni paviljon...