Festival slatkiša 25. i 26. maja u Domu omladine Beograda

17. Maj 2019
Festival slatkiša 25. i 26. maja u Domu omladine Beograda

U subotu i nedelju 25. i 26. maja u prostoru Doma omladine Beograda, partnera manifestacije, biće održan Festival poslastica i slatkiša SLADAK ŽIVOT.

Posetioci Festivala moći će da uživaju u slatkim delikatesima proizvedenim ručno u radionicama malih proizvođača i majstorskih radionica.

Biće izloženo više od 200 vrsta čokolade, krupnih i sitnih kolača, torti, slatkih kremova, sladoleda, meda, medenjaka... ukratko - neodoljiv izbor slatkih čarolija, pa i zdravijih slatkiša, bez šećera i s malo kalorija.

Svoj štand imaće i bake, penzionerke koje pripremaju autentične domaće kolače. Biće i retkih poslastica po recepturama iz starog Prizrena, kao i jedinstvenih slatkiša iz raznih krajeva Srbije koji inače nisu lako dostupni na tržištu, a po prvi put u Beogradu biće predstavljeni i francuski medenjaci.

Za posetioce su pored degustacija organizovane i radionice pravljenja i ukrašavanja medenjaka, a biće predstavljeno i 3-D štampanje na licu mesta unikatnih modli za testa za kolače, biskvite i sl. prema idejama i želji posetilaca.

Festival će u Domu omladine Beograda biti otvoren 25. i 26. maja od 10 do 21 čas, cena ulaznice je 250 dinara, a deca do 10 godina u pratnji roditelja imaju slobodan ulaz.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....