Svečano otvoren "Zepter Apart Hotel" na Terazijama

02. Decembar 2014
Svečano otvoren 'Zepter Apart Hotel' na Terazijama
Svečano otvoren 'Zepter Apart Hotel' na Terazijama
Svečano otvoren 'Zepter Apart Hotel' na Terazijama
Svečano otvoren 'Zepter Apart Hotel' na Terazijama
Svečano otvoren 'Zepter Apart Hotel' na Terazijama
Svečano otvoren 'Zepter Apart Hotel' na Terazijama
Svečano otvoren 'Zepter Apart Hotel' na Terazijama

Prvi apart hotel visoke kategorije u Beogradu

U prisustvu top menadžmenta kompanije "Zepter International", predstavnika diplomatskog kora, državnih i gradskih zvaničnika i velikog broj poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije u Beogradu je 1. decembra 2014. svečano otvoren "Zepter Apart Hotel".Gostima se, u ime predsednika kompanije "Zepter International", gospodina Filipa Zeptera, obratila Diana Zepter, CEO kompanije.

- Kompanija "Zepter" je prisutna više od četvrt veka u Srbiji. Mi trajemo, radimo i ostavljamo vredne i trajne tragove svog prisustva. "Zepter Apart Hotel" je investicija vredna 12 miliona evra i 35 novih radnih mesta. Podsetiću da je "Zepter" do sada u Srbiju investirao oko 250 miliona evra. Pitanje investicija je, u ovo vreme, pitanje elementarnog opstanka – rekla je Diana Zepter."Zepter Apart Hotel" je prvi apart hotel visoke kategorije u Beogradu i predstavlja oazu mira, luksuza i komfora. Hotel je spoj tradicije i visokih standarda kojima se kompanija "Zepter International" vodi od svog osnivanja. Hotel je pravi izbor kako za poslovne ljude, tako i za turiste koji planiraju da duži vremenski period borave u Beogradu i uživaju u jedinstvenom "Zepter" načinu života u centru grada.Hotel ima 32 smeštajne jedinice, od čega je 25 apartmana sa potpuno opremljenim kuhinjama, dok je sedam delux soba. Sve smeštajne jednice dobile su naziv po čuvenom "Zepter" porcelanu i veličine su od 30 do 300 metara kvadratnih. Hotel ima sedam spratova. Na petom spratu nalazi se najluksuzniji "Imperial Cobalt" apartman koji ima 300 kvadrata i tri spavaće sobe sa kupatilima. Gostima hotela na sedmom spratu dostupni su "SmartLife Fitness Shuttle" opremljen najmodernijim spravama za vežbanje, prostorija za masažu i tretmane Bioptron sistemima svetlosne terapije, sauna i slana soba. Na sedmom spratu nalazi se i terasa Horizont od više 100 kvadrata pogodna za različite vrste događaja i u potpunosti prilagodljiva željama i potrebama gostiju. Na njoj je moguće organizovati velike proslave, intimna druženja, ali i organizovati vežbanje na otvorenom i relaksaciju, i sve to uz veličanstveni pogled na prestonicu i budući Beograd na vodi.

Goste je u ime gradonačelnika Beograda Siniše Malog, pozdravio direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović, naglasivši:- Poseta turista Beogradu raste po najbržoj stopi i broj noćenja povećan je za 14 odsto i u to ime čast nam je i zadovoljstvo kada se jedan ovakav hotel otvori. Siguran sam da će ovaj hotel biti pravi ukras Beograda – istakao je Popović.

Gostima hotela na raspolaganju su "Zepter Meeting Club", "SmartLife" restoran i "Zepresso" aperitiv bar. Gosti hotela imaće priliku da uživaju u svim prednostima "Zepter" proizvoda, koji su osvojili svet – čistoj vodi i čistom vazduhu, pravilno pripremljenoj hrani, kao i da se tretiraju Bioptron sistemom svetlosne terapije – svetlošću koja leči. Gostima Zepter Apart hotela je na raspolaganju raznolik meni. U ponudi je pažljivo odabrana hrana mediteranske i internacionalne kuhinje, sa posebnim akcentom na zdravoj ishrani. Ono što hotel čini jedinstvenim jeste mogućnost pripremanja obroka u apartmanu od strane šefa kuhinje, a na zahtev gosta. Na ovaj način gost će imati priliku da otkrije tajne recepture i sam savlada "Zepter" način pripreme zdrave ishrane.Smešten u samom centru grada u zgradi iz tridesetih godina, koju je projektovao čuveni arhitekta Đorđe Đorđević, "Zepter Apart Hotel" zadržao je atmosferu starog vremena uz sav komfor savremenog doba. Za današnji izgled hotela zaslužni su arhitekta Dušan Tešić i ATD tim.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Izabran najbolji hotel na svetu
23. Avgust 2019
Čitaoci časopisa Travel + Leisure birali su najbolje hotele na svetu. Hoteli koji su ih...
Hotelijerstvo
Beogradu nedostaju hoteli za mlade
22. Avgust 2019
Mnogo je razloga što turisti dolaze u Beograd. Smeštajni kapacitet našeg...
Hotelijerstvo
Izletište kod Paraćina dobija hotel sa 5 zvezdica?
21. Avgust 2019
Često maštamo o tome da proputujemo svet, a da nismo obišli ni soptsveno...
Hotelijerstvo
Hostel Severne Koreje u srcu Berlina
20. Avgust 2019
Ambasada Severne Koreje u Nemačkoj i nema baš mnogo posla. Dobar deo zgrade je zato...