Šta je zapravo Channel Manager?

02. April 2019
Šta je zapravo Channel Manager?

Da li ste znali da postoji način da pojednostavite upravljanje Vašim nekretninama i uštedite dragoceno vreme i trud na veoma jednostavan i efikasan način? "Turistički Svet" vam predstavlja BeeRent Channel Manager.

Channel Manager predstavlja organizacioni alat koji vam daje potpunu kontrolu nad različitim kanalima prodaje ili web-stranicama na kojima oglašavate svoje nekretnine za odmor.

Upravljanje kanalima prodaje je proces upravljanja online distribucijskim kanalima kako bi se izdao smeštaj raznim agentima širom sveta.

Ovo je jedini način da efikasno dođete do globalne publike, a da pri tom ne rizikujete overbooking, i jedina garancija da gosti imaju tačne informacije zbog automatskog ažuriranja vašeg inventara na svim kanalima prodaje.



BeeRent je sistem za upravljanje kanalom i smeštajnim jedinicama, koji se pojavio kao potreba za boljim i lakšim iznajmljivanjem. Razvijen je na osnovu radnog iskustva u turističkom sektoru i prilagođen je privatnim vlasnicima, menadžerima nekretnina i apart-hotelima.

Cilj sistema je da pojednostavi ceo proces iznajmljivanja i automatizuje sve, od sinhronizacije kalendara, cena i tekstualnih opisa do slika, tarifnih planova i popusta. Nudimo vam jedinstvenu platformu za proširenje dosega vaših poslovnih aktivnosti i povećanje prihoda!

Imate mogućnost da se direktno povežete sa više od 50 vodećih sajtova za iznajmljivanje!
Ostavite brige i stres iza sebe, BeeRent sistem se bavi administracijom za vas i daje vam više vremena da se posvetite svojim gostima.

Koje su prednosti za vas kao klijenta?

1. Brz i jednostavan način za upravljanje svim vašim objektima unutar samo jedne platforme. BeeRent sistem vam nudi potpunu kontrolu; od cena, sezona i popusta do fotografija, opisa kao i dostupnosti! Kompletan sadržaj vašeg objekta može se povezati sa različitim kanalima prodaje na mreži, uključujući Booking.com, Airbnb, HomeAway, Atraveo, Expedia, Red Awning, itd.

2. Povezivanjem na toliko različitih prodajnih kanala povećavate mogućnost realizacije više rezervacija (što predstavlja više novca za vas), a eliminiše se mogućnost ovebooking-a.

3. Kvalitet veze - brz i siguran.

4. BeeRent PAY - usluga naplate kreditnih kartica, sa mogućnošcu automatske naplate rezervacije gosta koja je stigla sa Booking.com, HomeAway, Expedia kanala ili vaših direktnih rezervacija

5. Besplatna web-stranica - Već optimizovana i spremna za akciju

6. Kanali prodaje nas preporučuju. To znači da je vaš brend siguran kod nas - stoga izaberite ono što je najbolje za vaš biznis!

BeeRent je najbolje rešenje za upravljanje kanalima 21.veka! Dozvolite BeeRent sistemu da uštedi vaše vreme i učini da vaš posao napreduje, bude organizovaniji i profitabilniji.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...