Otvoren prvi spa centar u Pirotu

22. April 2016
Otvoren prvi spa centar u Pirotu
Pirot je dobio svoj prvi Spa centar 17. aprila, koji se nalazi u sklopu hotela “Ana Lux Spa”, sa četiri zvezdice, a otvoren je za sve goste i građane. Spa centar hotela “Ana Lux Spa” nudi razne vrste masaža, hidromasažne kade, tepidarijum, finsku saunu, slanu i infracrvenu sobu. U...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Spa Intimo
Petak , 26.01.2018. 12:19h
Preporuka:
0
+
0
-
Ukoliko zelimo da imamo sto veci prihod od turizma moramo imati i sta da ponudimo, nadam se da ovo nece biti jedini spa centar u Pirotu.