Hotel Tornik na Zlatiboru u junu dočekuje prve goste

28. Februar 2018
Hotel Tornik na Zlatiboru u junu dočekuje prve goste

Prvi lanac luksuznih hotela u Srbiji – „A  Hoteli“, predstavio je svoju ponudu na jubilarnom, 40. Sajmu turizma u Beogradu, najavivši skoro otvaranje hotela „Tornik“ na Zlatiboru, a potom i otvaranje hotela „Park“ u Vrnjačkoj Banji. 

- Ekskluzivna je vest da hotel „Tornik“ u junu prima prve goste. Naime, već 1. juna očekujemo 300 gostiju iz jedne međunarodne organizacije, a ne sumnjamo da će ovaj hotel izazavati veliko interesovanje i kod individualnih posetilaca. To će, bez sumnje, biti najveći hotel na Zlatiboru, a sasvim sigurno i najbolji hotel u našoj grupaciji – ekskluzivno za „Turistički Svet“ otkriva Vesna Vlatković, PR & marketing menadžer grupacije „A Hoteli“, i dodaje:

- „Tornik“ će imati 357 soba i apartmana, a u njegovom sastavu biće i kongresni kompleks ukupne površine 2.250 kvm, kao i spa & wellness centar koji će se prostirati na 2.000 kvm. Posebna atrakcija biće rotacioni restoran sa predivnim panoramskim pogledom na Zlatibor, a za one najnestrpljivije, koji što pre žele da stignu na takvu destinaciju i u takav hotel – na raspolaganju je helidrom na vrhu objekta – kazuje gospođa Vlatković.

U sklopu grupacije „A Hoteli“ posluju i hotel „Master“ u Novom Sadu, „Sloboda“ u Šapcu i „Izvor“ u Aranđelovcu (koji je za goste pripremio specijalni sajamski popust od 30% tokom februara i marta), a kako saznajemo od naše sagovornice, u planu je i otvaranje hotela „Park“ u Vrnjačkoj Banji do kraja godine. 
 
- Vrnjačka Banja ove godine slavi vek i po organizovanog turizma, i najlepši način da date svoj doprinos je da otvorite novi hotel povodom godine jubileja. Hotel „Park“ se već izvesno vreme renovira, tako da bi za grupaciju „A Hoteli“ bio pravi izazov da 2018. godinu završi sa dva nova hotela u svom portfoliju – zaključuje Vesna Vlatković.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...