MujEn Lux Kopaonik

Ulica i broj: Vikend naselje bb
Mesto: Kopaonik
Telefon: +381 64 8697 815
Web sajt: www.mujenlux.com

O nama

Poslovnica turističke agencije MujEn Travel, počela je sa radom u decembru 2013.godine, na Kopaoniku u Vikend naselju. Čine je tim mladih profesionalaca punih entuzijazma koji su spremni da odgovore svakom Vašem zahtevu kada je u pitanju kvalitetno proveden odmor.

Naša specifičnost u odnosu na ostale turističke agencije na domaćem tržištu jesu sopstveni smeštajni kapaciteti, locirani na krovu Srbije. Naši apartmani povezani su u apartmantski kompleks MujEn i čine ga: Apart hotel MujEn Lux, kao i vile MujEn Comfort i  MujEn Classic.

Apartmani raspolažu kapacitetom do maksimalno 250 osoba, raspoređenih u različitim tipovima smeštajnih jedinica koje mogu da ugoste od 2-6 osoba.

Apart hotel MujEn Lux izgrađen je u autentičnom planinskom stilu i opremljen po svetskim standardima koji pružaju svojim gostima jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Arhitektonski stil i opremljenost garantuje Vam odmor i komfor u pravom smislu te reči. Apartmani predstavljaju spoj tradicionalnog i novog doba, savremene arhitekture i planinskog ambijenta.

Svojim ambijentom apartmani su u potpunosti prilagođeni kako aktivnom tako i pasivnom odmoru poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica.

Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost ili Vam je potrebno mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se - kod nas ste na pravom mestu.

Wellness&Spa centar omogućava potpuno opuštanje, misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Uz opuštajuću muziku i primamljiv miris eteričnih ulja odaberite masažu koja će Vas opustiti i ulepšati Vam dan. U ugodnom orijentalnom ambijentu možete uz raznoliki izbor masaža poboljšati vitalnost celog tela. Opustite telo i okrepite svoje zdravlje u infracrvenoj i finskoj sauni, djakuziju, parnom kupatilu, zatvorenom bazenu ili na tepidarujumu sa pogledom na dolinu.

Idealan dan zaokružite prepuštanjem raznolikosti u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elemetntima. Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba, daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika. Restoran raspolaže sa 150 sedećih mesta.

Lideri uspešnih kompanija sa dugogodišnjim iskustvom znaju da su poslovni sastanci produktivniji u prijatnom ambijentu I zdravoj okolini. Apart hotel MujEn Lux na Kopaoniku, nudi prateću organizaciju konferencija, team building sastanaka, seminara i drugih uspešnih događaja.

Učesnicima je na raspolaganju kompletno ompremljena  konferencijska sala čiji kapaciteti mogu ugostiti do maksimalno 100 učesnika.
Učesnici imaju i mogućnost obezbeđenih transfera, radni material, svečane večere, kulturno-umetnički, zabavni ili muzički program, kao i izlete u Novopazarskoj i Raškoj oblasti čak i uz podršku na svim važnijim stranim jezicima.

Galerija