Starwood festival od 29. aprila do 1. maja u Zvezdarskoj šumi

28. April 2017
Starwood festival od 29. aprila do 1. maja u Zvezdarskoj šumi

Muzika, sport, edukacija, priroda i festivalska atmosfera i ove godine će prvomajski praznik učiniti potpuno drugačijim od tradicionalnih proslava. U Zvezdarskoj šumi će se od 29. aprila do 1. maja održati Starwood festival na otvorenom sa bogatim i raznovrsnim programom. Događaj je tematski podeljen na kulturno-umetnički, sportsko-rekreativni i ekološki deo programa.

Početak je zakazan za subotu, 29. april, u 20 sati i tada će pred posetiocima nastupiti bendovi Mistake Mistake, Divert, Grešnici... Nedelja će biti centralni dan i počeće sportsko-rekreativnim aktivnostima, igraće se basket, posetioci će moći da se oprobaju u pikadu i boćanju, biće organizovan trkački trening...

Program će biti prilagođen deci, roditeljima i najstarijim rekreativcima. Tog dana će biti održana i likovna kolonija, umetnička radionica u prirodi, a ulični zabavljači će se baviti decom. U večernjim satima sviraće Stil, Tobija, Čudnoređe...

Prvog maja program počinje već od 7 sati urankom – svirkom neafirmisanih bendova. Pored sportskih aktivnosti biće organizovano predavanje o biljnom diverzitetu Zvezdarske šume, takmičenje u prepoznavanju biljaka i na kraju dobrovoljno čišćenje šume.

Cilj je podizanje svesti o značaju šume na Zvezdari, zdravog načina života, rekreacije u prirodi... Organizatori su Šumsko udruženje širokih ambicija - ŠUŠA, uz podršku Opštine Zvezdara i JKP Gradsko zelenilo.

Izvor: Politika

Comments (0)

Connected news

Others
Dolce&Gabbana kreirali tijaru za Operski bal u Beču
22. November 2017
Svake godine kompanija Swarovski angažuje nekog međunarodno priznatog dizajnera za izradu...
Others
Zemlje u kojima je najlakše naći posao
02. November 2017
Prema izveštaju OECD, s obzirom na broj aktivne radne snage, stanovništva i...
Others
Brojne poznate ličnosti podržale akciju HISBAS
02. November 2017
Udruženje HISBAS (Hidrocefalus i spina bifida Asocijacija Srbije) organizovalo je u...
Others
Jubilej Društva prijatelja Alžira - 15 godina rada
31. October 2017
Ambasador Alžira u Srbiji, Abdelhamid Šebšub organizovao je, u ambasadi svoje...