Heineken Lovefest već prvu noć oborio rekorde posećenosti

04. August 2017
Heineken Lovefest već prvu noć oborio rekorde posećenosti

Jedanaesto izdanje Heineken Lovefesta u Vrnjačkoj Banji je tek počelo, a već prva noć oborila je sve rekorde posećenosti. Na čak pet muzičkih bina, tokom protekla 24 sata zabavljalo se više desetina hiljada ljudi iz celog sveta.

Najposećeniji je, kao i uvek, bio Fire Stage, najveća muzička bina, koja je ove godine predstavljena u potpuno novom i specifičnom scenografskom izdanju. Za DJ pultom su se ređale svetske zvezde među kojima su Matador, Loco Dice, Rodruguez JR koji je publku oduševio live setom, kao i Chris Liebing koji je sve do jutra držao publiku na nogama.

Večeras vatrena bina gori uz Luciana i Carl Craig-a

Posle čak četiri godine, publika Heineken Lovefesta imaće priliku da ponovo čuje legendarnog Detroit tehno di-džeja Carla Craiga. Craig pravo sa svetske turneje stiže na sada, za njega, potpuno novu lokaciju festivala ljubavi, u odnosu na onu iz 2013-te, a prema njegovim rečima jedva čeka da vidi Lovefest u novom ruhu. Pre njega na binu će se popeti Luciano, popularni Čileanac koji po prvi put stiže na Lovefest. Iz Španije stiže Rick Maia, a iz susedne Slovenije Valentino Kanzyani, producent čija se izdanja cene u celom svetu. Drugo jutro čekamo uz Kristijana Molnara. 

Mall Grab, svetska atrakcija i di-džej koji je gotovo preko noći stekao svetsku slavu, večeras otvara program Energy Stage-a. Osim njega nastupiće i Masimiliano Pagliara, Moomin, a domaća podrška biće Jackie Dagger & DJ Flip, Akioki, Petko i Schwabe.

Hip-hop noć na Jack Live bini

Kao i uvek, petak je rezervisan za hip-hop, a večeras nas čekaju Hornsman Coyote, Smoke Mardeljano, Sajsi MC, niški dvojac Stereo Banana, Prti Bee Gee, kao i novosadski Bekfleš.

Stage 99 imao zlatni debi

Najmanja bina na svetu Stage 99 sinoć je bio posebna atrakcija za sve posetioce. Bina je gotovo sve vreme bila puna, a 99 srećnika večeras sluša Beyond House, ispred kojih će nastupiti Doo, Damir Zekiri, Vitanov, Ognjem, a gost večeri biće im Zaltan.

U prodaji samo dnevne ulaznice

Heineken Lovefest je i pre početka bio rasprodat, a u prodaju je pušten samo mali broj dnevnih ulaznica. Karte po ceni od 2.500 dinara za, kao i 3.500 dinara za VIP mogu se naći pored Info deska.

Podsetimo, 11. Heineken Lovefest se održava od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Comments (0)

Connected news

Others
Zemlje u kojima je najlakše naći posao
02. November 2017
Prema izveštaju OECD, s obzirom na broj aktivne radne snage, stanovništva i...
Others
Brojne poznate ličnosti podržale akciju HISBAS
02. November 2017
Udruženje HISBAS (Hidrocefalus i spina bifida Asocijacija Srbije) organizovalo je u...
Others
Jubilej Društva prijatelja Alžira - 15 godina rada
31. October 2017
Ambasador Alžira u Srbiji, Abdelhamid Šebšub organizovao je, u ambasadi svoje...
Others
Malezija u Beogradu -
30. October 2017
Ambasada Malezije u Beogradu organizovala je od 18. do 22. oktobra u hotelu Radisson Blu Old...